Jyväskyläläinen Justice Theory julkaisi uuden EP:n

Kuva: Jaakko Manninen

Tiedote 10.6.2022

Jyväskyläläinen melodista metallia soittava Justice Theory on julkaissut uuden ”Beaten Will Rise” -EP:n! Neljän kappaleen lyhytsoitolla bändin ilmaisu on kehittynyt monipuolisempaan suuntaan.

Kuuntele EP musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/justicetheory-beatenwillrise

Laulaja-kitaristi Valtteri Saharinen kommentoi: ”Beaten Will Rise EP alkoi muotoutumaan alkuvuodesta 2021 kun sain idean The Abandoned -biisin pääriffistä. Siitä kehittyi inspiraatio minialbumiin, joka käsittelee teemoja kuten yksinäisyys, yhteisöllisyyden merkitys, psyykkinen kestävyys ja periksiantamattomuus elämän haasteiden edessä. Päätin tehdä kolme toisistaan erottuvaa kappaletta näillä teemoilla, mutta siten että niissä pysyy sama punainen lanka läpi koko EPn. Olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen ja bändinä olemme hyvin innoissaan siitä, että tämä aggressivinen, mutta myös jäntevä kokonaisuus parasta Justice Theoryä tähän mennessä on nyt julkaistu ihmisten kuultavaksi. Toivottavasti pidätte siitä. Nähdään keikoilla!”

01. Beaten Will Rise
02. Fight Until You Die
03. The Abandoned
04. End Of Chapter

Aiemmin EP:ltä julkaistiin singlet ”Fight Until You Die” ja ”The Abandoned”.

https://www.facebook.com/JusticeTheoryband
https://www.instagram.com/justicetheoryband/


Kuva: Jaakko Manninen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.