Ruotsalaiseen rockiin naisenergiaa tuova The Gems julkaisi”P.S.Y.C.H.O”-singlen musiikkivideon kera

Kappale on kolmas sinkkulohkaisu tammikuussa julkaistavalta debyyttialbumilta

Kuva: Gustaf Sandholm Andersson
MAINOS:

Tiedote 9.11.2023

Uransa räjähtävästi käyntiin polkaissut ruotsalainen The Gems on Thundermotherin ex-jäsenistä koostuva rock-trio, joka on jo debyyttialbuminsa ensimmäisten sinkkujen julkaisun ohella keikkaillut Euroopassa sekä soinut ahkerasti myös radiokanavilla.

Napalm Recordsille sainattu yhtye on julkaissut tähän mennessä singlet Like A Phoenix ja Send Me To The Wolves. Phoenix-albumi julkaistaan tammikuun 26. päivä. Nyt kuitenkin vuorossa on musiikkivideon kanssa julkaistava levyn kolmas single P.S.Y.C.H.O, joka on omiaan generoimaan raivokasta bile-energiaa.

”P.S.Y.C.H.O on nopea ja hauska bilebiisi, jonka kertsi saa sinut sekoamaan parhaalla mahdollisella tavalla! Me ainakin saamme kappaleesta hiukeat määrät energiaa. Ja kuka muka aloittaa kappaleen flangeriin upotetulla raivokkaalla rumpufillillä? No me! Ehkä me olemmekin niitä psykoja, joista kappaleesta lauletaan? Katso musiikkivideo ja ota selvää ;)”, The Gems kommentoi.

Thundermotherin ex-jäsenistä muodostuneen yhtyeen laulajana toimii Guernica Mancini, rumpalina Emlee Johansson, kun taas kitaran sekä basson tonttia hoitaa Mona Lindgren.

Phoenix-albumin kappalelistaus:
1. Aurora – Interlude
2. Queens
3. Send Me To The Wolves
4. Domino
5. Silver Tongue
6. Undiscovered Paths
7. Maria’s Song – Interlude
8. Ease Your Pain
9. Running
10. Renaissance – Interlude
11. Like A Phoenix
12. P.S.Y.C.H.O
13. Kiss it Goodbye
14. Force Of Nature
15. Fruits Of My Labor
16. Like A Phoenix – Acoustic Version

INSTAGRAM | FACEBOOK | TIKTOK | SPOTIFY


Lähde:Ginger Vine Management & PR
Kuva: Gustaf Sandholm Andersson