Hard rock -yhtye Gentle Savage lohkaisi rankasti groovaavan singlen “Fuel My Fire”

Kuva: Henna Kallinen
MAINOS:Tiedote 26.3.2024

Gentle Savage on syntynyt vahvasta tarpeesta tehdä vanhoille sekä tuleville rock musiikin ystäville autenttista ja dynaamista hard rock musiikkia. Bändin keskeisin saavutus on nousu itse sävellyksensä tekeväksi ja energiaa masinoivaksi yhtyeeksi. Bändin debyyttialbumi “Midnight Waylay” käänsi musamedioiden huomion Saksaa ja Brasiliaa myöten, ja levy keräsi erinomaisia arvosteluita.

Gentle Savagen kakkoslevyn ensimmäisenä lohkaisuna kuullaan “Fuel My Fire” -sinkku. Modernilla tyylillä klassista rockia, groovaavaa poljentoa sekä massiivisia kitara-hammond -äänivalleja yhdistävä kappale saa rock-bileiden tanssilattian täyteen heti ensitahdeista lähtien! Biisi saa seurakseen myös lyriikkavideon.

”Tämä kappale nostatti niin paljon hymyjä sekä bändin sisäisiä energiatasoja jo treeniksellä, että se oli alusta asti selkeä valinta ensimmäiseksi singleksi. Fuel My Fire on sekoitus klassista rockia ja tiukkaa groovea. Kappale sai alkunsa kitaralla tehdyn erikoisvire-eksperimentaation tuloksena. Biisin kirjoittaja Tornado Bearstone kertoi kertosäkeen rytmin mylvineen kuin itsekseen: ’C’MON FUEL MY FIRE’, joten eipä siinä muu auttanut kuin kirjoittaa teeman mukainen biisi”, yhtye kommentoi.

”Tarinan viesti on selkeä: tule ja sytytä sydämeni tai olen onneton. Kertosäe tiivistää asian lyhyeen, mutta kokonaisuus on ehkä hieman monisäikeisempi. Vaikuttaa siltä, että kertoja on ollut rakastunut ja kutsuu rakastettuaan takaisin suhteeseen. Ja voisiko olla niin, että taustalla on erossa vietettyä aikaa joka sekoittaa kertojan päätä…? Niin tai näin kaikki tiedämme mitä rakkaus voi parhaimmillaan tehdä”, Tornado Bearstone kertoo.

1. Fuel My Fire
Kansi: Vin Valentino

Uutta singleä juhlitaan julkkarikeikalla 6.4. Vahanta Live! -minifestareilla.

Gentle Savage on:
Tornado Bearstone – lauluntekijä, laulu, kitara
Jay B – rummut, taustalaulu
Larry Welder – basso, taustalaulu
Ben Zummerbender – kitara, taustalaulu
Theo van Boom – koskettimet, taustalaulu

https://gentlesavagerockband.com/
https://www.facebook.com/Gentlesavageofficial/
https://www.instagram.com/gentlesavageofficial/
https://www.youtube.com/channel/UCSe-yyD7_XB5cFE37yYBtaw
https://open.spotify.com/artist/70BViBWZuG5uIBw3VXsKlH


Kuva: Henna Kallinen
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.