Malisma – Momentum EP (2023)

Biisit: 1. Moment 2. Malice 3. A.M.I.C. 4. Crimson
MAINOS:Lahdessa vuonna 2017 perustettu nelihenkinen Malisma on uransa toisella EP:llään “Momentum” jossain melodisen metallin, popin ja progeilun välimaastossa. Kitaran, rumpujen ja syntikoiden siivittämät kappaleet ovat hyvin rakennettuja, mutta laulaja on asetettu vaikeaan paikkaan.

Neljä kappaletta osoittaa kokoonpanon iskukyvyn varsin mallikkaasti ja etenkin päätöskappale “Crimson” on tunnelmatasoltaan piirun verran ylitse muiden. Malisma maalailee, fiilistelee ja välillä laskeutuu pilvilinnoista potkimaan perskannikoille.

EP:n heikoksi lenkiksi jää yllättävän heikot laulusovitukset. Kyse ei ole vokalisti Hale Mary Unholyn kyvyistä laulaa vaan laulun ja muun kappaleen irrallisuudesta. Kuulostaa kuin laulaja olisi istutettu studiomikin eteen ja pyydetty vetämään lonkalta jotain. Kappaleissa on varsin hyvin rakennetut aihiot ja etenkin koskettimet rikastavat biisejä mukavasti, mutta jatkoa ajatellen kannattanee säveltää tällainen materiaali laulu edellä tai jättää biisit instrumentaaleiksi.

3-/5

https://www.facebook.com/MalismaBand/

MALISMA ON:
Hale Mary Unholy – Vocals
VV Grove – Guitars + Keys
HH – Bass
Jules Himself – Drums

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.