Helsinkiläinen modernia death metalia soittava Post Pulse on julkaissut toisen albuminsa

Kuva: Tuuli Heinonen
MAINOS:Tiedote 5.6.2024

Helsinkiläinen modernia death metallia soittava Post Pulse on julkaissut toisen kokopitkän albuminsa “Return to the Halls”. Albumin kappaleesta “My Testament” on julkaistu musiikkivideo, joka on katsottavissa alta:

Kuuntele albumi musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/postpulse-rtth

Post Pulsen uusi albumi “Return to the Halls” päivittää death metallin yhdistelemällä erilaisia aggressiivisia ja melodisia elementtejä. Albumi esittelee bändin saundillisen kehityksen, erilaisten musiikillisten esikuvien inspiroiman fuusion.

Bändin basisti Sam Roon kertoo, että “Antti [Karhu]’s vision for this record was so inspiring that we decided to break away from seven years of releasing singles and EPs to ensure it would come to life. The music on Return to the Halls is different from anything you may have heard from Post Pulse over the years. Hell, one listen through the new single Taste of Freedom will show you that we’ve got much more to offer the world.”

Kitaristi Antti Karhu kuvailee “miten jopa levyn kirjoitusprosessi oli meille epätavanomainen. Ideat koostettiin ensin kitaralla, ja myöhemmin ne sovitettiin eri instrumenteille ja äänimaailmoiksi. Sävellysten painopiste ei ole niinkään yksittäisissä osissa vaan laajemmissa kokonaisuuksissa ja tunnelmassa. Meillä oli selkeä visio siitä, millaisiksi halusimme tämän albumin kappaleiden rakentuvan. Halusimme levylle esimerkiksi kahden ja puolen minuutin biisin, joten teimme sellaisen.”

“Return to the Halls”on bändin saumattoman yhteistyön ja monipuolisen musiikkimaun tulos, mm. EDM:n ja ambient jazzin vivahteita hyödyntävä death metal -albumi.

1. Intro
2. Disfigured Beyond Recognition
3. My Testament
4. Flood Gate
5. My Hate Runs Blood Red
6. Taste of Freedom
7. The Ultimate Question
8. N.Y.C.
9. Return to the Halls

Post Pulse on helsinkiläinen, vuonna 2015 perustettu musiikin kulttuuriseen voimaan nojaava metallibändi. Bändin jäsenet ovat Antti Karhu (kitara, koskettimet ja ohjelmointi), Sam Roon (basso ja koskettimet), Tapani Rantanen (laulu) ja Anttoni Välimaa (rummut).

https://www.postpulsefinland.com/
https://postpulse.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/postpulse
https://www.instagram.com/postpulse


Kuva: Tuuli Heinonen
Lähde: Inverse Music Group