Raskas okkultistinen rock-yhtye Midnight Guest julkaisi uuden singlen “Seize the Doomsday”

Kuva: Midnight Guest / toimitukseen tulleessa tiedoteessa ei mainittu kuvaajan nimeä

Tiedote 27.4.2023

Apokalyptiset maisemat sekä kulutus- ja messianismin kritiikki leimaavat Midnight Guestin raskaan uuden singlen ”Seize the Doomsday”, joka avaa uuden vaiheen Brasilian ja Kanadan välistä kappaletta käsittelevässä bändissä.

“Laulu puhuu radikaaleista “selviytyjistä”; ne ihmiset, jotka varastoivat kasoista ruokaa ja aseita odottaen jotakin maailmanlopun mittakaavaa olevaa katastrofia. Aloin kirjoittaa, koska ajattelin, että oli hauskaa kuinka kaupallisesti tätä hyödynnetään, mutta loppujen lopuksi kappale päätyi enemmänkin siitä, että elämä pyörii suuren katastrofin odottamisen ympärillä. Joskus on melkein kuin he kannattaisivat sen tapahtuvan. JA kerrottu ensimmäisessä persoonassa sellaisen henkilön silmin, joka näkee itsensä Noén kaltaisena tai haluaisi olla, kitaristi Daniel Stunges sanoo.

Hän loi projektin vuonna 2020 yhdessä kanadalaisen laulajan Kjetil Landsgardin sekä rumpujen Tadeu Correan ja basson Eduardo Oliveiran kanssa. Genesis of Midnight Guest tulee halusta luoda okkulttisen rockin genren sisällä, jota ovat suosineet nimet kuten Black Sabbath ja Ghost, mutta jossa on myös punk-asenne sekoitettuna metalliin.

”Seize the Doomsday” avaa bändille uuden vaiheen EP:iden ”Midnight Guest” ja ”Satanic Panic Attack” jälkeen singlen ”The Hour of the Wolf” lisäksi. Single on saatavilla kaikilla musiikkialustoilla.


Lähde: Collapse Agency
Kuva: Midnight Guest / toimitukseen tulleessa tiedoteessa ei mainittu kuvaajan nimeä

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.