Kotimainen hard rock -bändi Blade julkaisi debyyttialbuminsa “Joker and Clowns”

Valokuvaaja: ​ Marko Kukkola
MAINOS:Tiedote 13.10.2023

Energistä Hard rockia tukevalla otteella: Tätä on Bladen debyyttialbumi “Joker and Clowns”. Albumin 10 kappaletta tarjoavat monipuolisen valikoiman tarttuvia Hard Rock -raitoja. Yhdeksän iskevää omaa kappaletta balladia unohtamatta sekä cover-versio Michael Sembellon legendaarisesta Maniacista takaavat, että albumi täyttää vaativankin Hard-rock fanin toiveet. Kappaleiden työstöön on osallistunut koko bändi ja kun sävellysvastuu on vaihdellut biisien mukaan, on myös lopputulos monipuolinen. Voimakkaan laulun, taidokkaiden kitarasoolojen, jykevän basson sekä iskevän rumpusoundin yhdistelmällä Blade kumartaa 70-80 lukujen esikuviin kuulostaen silti omalta itseltään.

“Bändin jäsenet ovat innoissaan “Joker And Clowns” julkaisusta. Albumin työstö lopulliseen muotoon on ollut pitkä ja antoisa matka, ja olemme ylpeitä siitä, mitä olemme saaneet aikaan. Toivomme, että kuulijat nauttivat albumista yhtä paljon, kuin me nautimme sen tekemisestä”, kommentoi Bladen laulusolisti Pepe Tamminen.

“Joker and Clowns” on kuunneltavissa kaikilla yleisimmillä digitaalisilla alustoilla, ja fyysinen kopio on myös saatavilla heille, jotka edelleen luottavat CD:n voimaan.

Bändi on pitänyt yhtä vuodesta 2016 soittaen Rock-klassikoita -60, -70 ja -80 luvulta. 2020 kypsyi ajatus kaivaa kunkin pöytälaatikosta biisi-aihioita ja työstää ne julkaistavaan muotoon. Bändin jäsenet ovat kokeneita soittajia ja kotoisin Lahti-Helsinki akselilta.Kokoonpano : Pepe Tamminen (laulu), Pekka Viljanen (kitara), Jaakko Paljakka (kitara), Janne Viljakainen (basso ja kosketinsoittimet) ja Henrik Hyöppönen (rummut)


Lähde: Inverse
Valokuvaaja: ​Marko Kukkola