Battle Beast julkaisi uuden albuminsa ja musiikkivideon “Wings of Light”

kuvakaappaus
MAINOS:Tiedote 21.1.2022
Suomen menestyneimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuvalta Battle Beastilta julkaistaan tänään odotettu albumi Circus of Doom. Kuudes pitkäsoitto vie kuulijansa vaihtuvien tunnelmien ja kiehtovien tarinoiden äärelle.
– Tavoitteenamme oli tehdä mielenkiintoinen ja mukaansatempaava levy, jolla on sekä kevyempiä bilebiisejä että raskaampiakin kappaleita. Lopputulos on monipuolinen kokonaisuus, joka kuulostaa sekä tuoreelta että tutulta Battle Beastilta.
Albumi on nimetty massiivisen avausraitansa mukaan. Tarttuva ja teatraalinen kappale pitää sisällään villejä orkestraatioita, kiinnostavia yksityiskohtia ja monia tarinoita. Siinä mielessä kappale heijastaa koko levyä, ja se sopi mielestämme hyvin nimibiisiksi sekä aloittamaan kokonaisuuden, vaikka kyseessä ei olekaan teema-albumi. 
Kuten Circus of Doom -kappale, koko levy on kiehtova ja monitasoinen. Kuin yllätyksellinen päivä sirkuksessa, kuvailee kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka on kahden edellisen levyn tapaan tuottanut ja äänittänyt myös tulevan albumin.

 

Yhtye julkaisi myös uuden musiikkivideon albumin kappaleelle “Wings of Light”.
1. Circus Of Doom
2. Wings Of Light
3. Master Of Illusion
4. Where Angels Fear To Fly
5. Eye Of The Storm
6. Russian Roulette
7. Freedom
8. The Road To Avalon
9. Armageddon
10. Place That We Call Home

 

Kuuntele albumi Circus of Doom Spotifyssa:

 

Albumilta aikaisemmin julkaistujen kappaleiden Master of Illusion ja Eye of the Storm musiikkivideot ovat rikkoneet miljoonan katselukerran rajat Spotifyssa sekä YouTubessa, ja Master of Illusion soi lukuisten radiokanavien soittolistoilla.
Battle Beastin edellinen albumi No More Hollywood Endings julkaistiin 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa. Lisäksi yhtye palkittiin levystä Vuoden Metalli -Emmalla. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.
Yhtyeen linkit:

Lähde: Frontier Promotion

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.