Likaiset Pikkarit julkaisi uuden singlen ja videon “Varo!”

Kuva: Sam Weckman

Tiedote 26.5.2023

Likaiset Pikkarit tekee paluun uudella singlellä ja videolla Varo! Glam- ja punkyhtyeenä tunnettu Likaiset Pikkarit ei jää uudella biisillään turhaan jännittämään genrerajojen ylittämistä, eikä toimivia ratkaisuja säästellä. Bändi työntääkin tällä singlellään tukevammin jalkaansa suomipunkin klassikkogallerian oven väliin.

Punkin konstailematonta sykettä ja tekemisen meininkiä löytyy myös Likaisten Pikkareiden julkaisutahdista: yhtyeen debyytti Kaikki ennallaan julkaistiin viime vuoden lopulla, ja uutta tuotantoa edustava Varo! antaa jo esimakua tulevalta kakkosalbumilta.

“Varo! on valehtelusta ja epäluottamuksesta kertova kiukunpuuskahdus, jossa annetaan palaa ja huolella. Liiasta sinisilmäisyydestä voi saada näpeilleen, mutta samalla se muistuttaa siitä, että sitten kun löytää ympärilleen ne tyypit, keihin voi täysillä luottaa, on heistä hyvä pitää kiinni”, avaa laulaja-kitaristi Nipe biisin taustaa.

Likaiset Pikkarit valittiin vuoden 2022 tulokkaaksi Kaaoszinen lukijoiden äänestyksessä. Yhtye on myös keikkaillut ahkerasti ympäri Suomea ja esiintyy tulevana kesänä mm. Seinäjoella Provinssissa ja Lappeenrannassa LPRHC Festeillä.

Likaiset Pikkarit levyttävät riippumattomalle suomalaiselle Love Is Punk -levy-yhtiölle, jonka muita artisteja ovat mm. Juustopäät ja Broken Trend.


Varo! Spotifyssa ja Apple Musicissa.

Kokoonpano:
Laulu ja kitara: Nipe
Rummut: Rike
Basso: Jonttu
Kitara: Spike

Likaiset Pikkarit: Facebook / Instagram 


Lähde: PressHopper
Kuva: Sam Weckman

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.