Black Royalilta kolmas ja viimeinen single ja musiikkivideo ennen levyä

Kuva: Markus Vähäaho
MAINOS:Tiedote 12.10.2022

Death-bluesia tamperelaisen rouheaan tyyliin ryskäävä Black Royal on julkaissut kolmannen ja viimeisen singlen lokakuun 21. päivä M-Theory Audion kautta ilmestyvältä Earthbound-albumilta. Musiikillisesti Ghosts of the Dead on oluen inspiroimana syntynyt nopea rokkipala, jossa kertosäkeeseen tultaessa tyyli muuttuukin melodisempaan suuntaan. Kappaleen voikin sanoa olevan eräänlainen Motörheadin ja Mastodonin sekoitus.

Laulaja Riku kertoo biisin teksteistä seuraavaa:
”Jos halusi tulla tietäjäksi, ensimmäinen askel oli luoda luonnollinen suhde kuolleisiin ihmisiin. Esimerkiksi ruumiinpesijöiden käsissä uskottiin olevan parantavaa voimaa eikä ruumiinhaltijoita tarvinnut pelätä. He antoivat rauhan niille, jotka eivät lopulliselle matkalle lähde. Lujaverinen ihminen kestää kalmanväen toimet, mutta heikkoveriset eivät.
Vainajat muodostivat tervetuliaisjuhlan kuolemanajan lähestyessä. He lähtivät hautausmaalta kokoontuen kuolleiden tai kuolemanpaikan ympärille. Tämä joukko koostui jo kuolleista sieluista, jotka olivat menettäneet yksilöllisyytensä ja jotka pudotettiin pois reinkarnaatiosyklistä.”

Black Royal juhlistaa levynjulkaisua keikalla Tampereen Dog’s Homessa lokakuun 21. päivä. Yhtyeen voi nähdä livenä myös Kotkan Haukka Music Barissa 26.11. ja Seinäjoella Bar 15:sta joulukuun 16. päivä.

KOKOONPANO
Jukka – rummut & perkussiot
Pete – basso & taustalaulu
Riku – laulu
Toni – kitara & taustalaulu

DISKOGRAFIA
The Summoning pt.1 -EP (Armless Stranger 2015)
The Summoning pt.2 -EP (Armless Stranger 2016)
Dying Star 7” (Suicide Records 2017)
Lightbringer (Suicide Records 2018)
Firebride (Suicide Records 2020)
Seance-single (Suicide Records 2021)
Earthbound (M-Theory Audio 2022)

 


Lähde: Metal Asylum Promotions
Kuva: Markus Vähäaho

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.