Rootbrain versioi Garbagea videon kera

Kuvakaappaus
MAINOS:Tiedote 21.5.2024

Rootbrainin uusi single on versio Garbagen kappaleesta “#1 Crush”, joka julkaistiin alunperin “Vow”-singlen b-puolena vuonna 1995. Pari vuotta myöhemmin kappaleen remix-versio päätyi Baz Luhrmannin ohjaaman “Romeo + Juliet” -elokuvan soundtrackille.
“#1 Crush” on ensimmäinen single bändin tulevalta “Mothertomb”-EP:ltä.

Rootbrain astelee kesäkuussa ensikertaa myös keikkalavoille 8.6. alkaen, jolloin keikkaneitsyys lähtee Vantaan Skenesalissa. Neljän kaupungin kesäretkellä on mukana myös tamperelainen Palehørse.
Keikat:
08.06. Vantaa, Skenesali
14.06. Helsinki, On the Rocks (+Gardenhead)
15.06. Tampere, Dog’s Home
19.06. Lahti, Torvi (+Fogteeth)
Rootbrain on kokeneista metallimuusikoista koostuva bändi, jonka jäsenten ansioluettelosta löytyy bändejä kuten Triptykon, Profane Omen ja Kuolemanlaakso. Bändi seisoo kuitenkin tukevasti omilla jaloillaan ollen edustamansa black grunge genren ensimmäinen, paras ja ainoa yhtye. Rootbrain julkaisi kehutun ‘Breakwater’ -debyyttilevynsä viime kesänä. ‘Mothertomb’ EP seuraa perässä myöhemmin tämän vuoden aikana.
#1 Crush video edustaa bändin hyväksi havaitsemaa rosoista DIY koulukuntaa. Videon ohjauksesta ja Suomessa, Saksassa ja Brasiliassa kuvatun materiaalin editoinnista vastasi bändin basisti ja luova dynamo, Thomas Wright. “Tehtiin ite ja säästettiin.”
Lähde: Rootbrain