MAINOS:Kuopion ja Varkauden suunnilta tuleva nelihenkinen Miehala vastaili Metalliluolan haastattelukysymyksiin. Tutustu thrash-yhtyeeseen alta.

Bändin nimi? Miehala
Yhtyeen genre? Thrash metal
Ketä yhtyeeseen kuuluu? Elias Lepistö, rummut ja laulu
Tuomas Lepistö, kitara
Esa Tuomela, kitara
Jarkko Pesonen, basso
Mistä yhtyeenne on kotoisin? Kuopio / Varkaus
Yhtyeenne esikuvat? Laaja skaala raskaan musiikin bändejä.
Kertokaa yhtyeenne taustatarina? Yhtye on ollut toiminnassa reilun vuoden verran. Bändi on käytännössä sama, kuin 90- luvun alussa toiminut Carnage (Desmodus, Uncle Candy). Jarkko Pesonen on ainoa uusi jäsen. Carnage oli death metal yhtye, joka teki yhden demon (Dreaming in crypt) ja hajosi ennen uuden vuosituhannen alkua jäsenten työkuvioiden vuoksi. Reilu vuosi sitten päätimme aloittaa uudestaan ja tuoda jotain muutakin tarjolle nykypäivään, kuin siloiteltua metallimusiikkia. Tuulahdusta alkuaikojen thrash musiikista.
Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on? Saada levytyssopimus ja erottua muista thrash-yhtyeistä niin soundillisesti, kuin kappaleiltaankin.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on? Pääasiassa musiikin Miehalalle säveltää Tuomas Lepistö ja Elias Lepistö, samoin on sanoituksien kanssa. Jarkko hoitaa videoinnit ja somet. Mutta ei mitään ehdotonta työnjakoa ole.
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla? Vielä ei ole keikkoja tehty, mutta luulen, että tulevien keikkojen pääasia on musiikissa ei ulkomuodollisissa asioissa.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa? Kreator, Paradise Lost, Sodom
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi? Dead Sleep Walker ja Plague To Die. Ne kuvastavat hyvin Miehalan musiikkia.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt? Lähes kaikki maailman musiikki
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille? Tutustukaa Miehalan musiikkiin ja jakakaa sitä eteenpäin, ne on tehty kuunneltavaksi.
Linkki yhtyeen kotisivulle: https://youtube.com/channel/UCqLrysSyAd23SLyzkTGGI4A
Linkki yhtyeen somekanavalle: https://instagram.com/miehala?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Linkki yhtyeen musiikkivideoon:
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.