Kotimainen The Boogie Mooses julkaisi ensimmäisen singlen tulevalta EP:ltään

Kuva: Lumikki Haaja
MAINOS:Tiedote 9.6.2022

Kouvolalaisyhtye The Boogie Mooses vaalii musiikissaan raskaan rockin perintöä aina soundeja myöten ja loppukesästä onkin luvassa EP:llinen korvakarkkia kaikille niille, joille 70-luku oli se oikean musiikin aikakausi. Tuohon maailman aikaan tehtiin kaikista groovaavinta ja tarttuvinta musiikkia, jonka tahdissa sekä tukka että lahkeet lepattavat ja pyrstö pyörii! Nyt tulevalta pienlevyltä on julkaistu sen ensimmäinen videoksikin kuvattu single kappaleesta “Demon Ride”.

Spotify: https://open.spotify.com/track/0XDA7jUHhDvAm3g2pa3A9u

”Biisi kertoo täysin kuvitteellisen tarina siitä, kun tuliliemi on maistunut vähän reilummin, alitajunta ja pumppu käyvät ylikierroksilla ja on takaisinmaksun aika.
Video taas on keskisormi kaikille nykyrokkareille, joille ei musiikilla ole niinkään väliä, vaan tärkeämpää on somettaa kuinka monta maratonia on tänä vuona jolkoteltu tai minkä väristä smoothieta meinataan imeskellä tuttipullosta seuraavan joogatunnin aikana. Hail Irwin & Ozzy!”, bändin basisti Weijjo Keppo esittelee nykyaikaa paheksuvan biisin.

Kansitaide: Concrete Media

Kokoonpano:
Weijjo Keppo (The Mutants & ex-Isebel’s Pain) – basso
Juppe Sutela (Mercury Circle, ex-Mary-Ann & ex-To/Die/For) – laulu & kitara
Joonas Koto (Malpractice, ex-Omnium Gatherum, ex-To/Die/For & ex-Hateframe) – kitara ja taustalaulu
Arttu Kaipela (Mr. Catfish Blues Band, ex-Cheerleaders United) – rummut

https://www.facebook.com/Mooses666/
https://www.instagram.com/theboogiemooses/
https://sptfy.com/TheBoogieMooses


Kuva: Lumikki Haaja
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.