MAINOS:Chilestä tuleva power metallia soittava yhden miehen projekti Bravelord vastaili Metalliluolan kysymyspatteristoon. Tutustu yhtyeeseen alta:

 

Bändin nimi? Bravelord
Yhtyeen genre? Power Metal
Ketä yhtyeeseen kuuluu? Vain minä, Rodrigo Bravo Chilestä. Tämä on yksinprojektini.
Mistä yhtyeenne on kotoisin? Chile, Etelä-Amerikasta
Yhtyeenne esikuvat? Mielestäni bändini kuulostaa tältä: Vision Divine, Rhapsody, Twilight Force, Gloryhammer, Sonata Arctica ja muut power metal -yhtyeet.
Kertokaa yhtyeenne taustatarina? Tämä on yksinprojektini. Aloitin Bravelordin kanssa alle vuosi sitten ja kirjoitan parhaillaan ensimmäistä albumiani: “The Power From The End Of The World”, koska “maailman loppu” on Chile.
Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on? Julkaise toistaiseksi ensimmäinen albumi, josta toivottavasti kaikki power metalin ystävät pitävät. Katsotaan sitten mitä ajan mittaan tapahtuu.
Uusimman levynne nimi: “The Power From The End Of The World” ilmestyy tämän vuoden lopussa 2022. Se on debyyttialbumini.
Avatkaa uuden levynne taustoja. Mikä on toiminut levyn inspiraationa? Tässä albumissa kerron tarinan Bravelordista, maailman lopun suojelijasta, jonka on puolustettava planeettaa pahan voimilta. Itse asiassa tämä on metafora luonnosta huolehtimisesta. Planeettamme on kriisissä ja meidän on huolehdittava siitä.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa? Unelmani on lähteä kiertueelle Helloweenin kanssa! Se on suosikkibändini.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt? Ensimmäinen singleni on albumin nimikkokappale, ‘The Power From The End Of The World’, nopea kappale hyvin melodisilla kertosäkeillä. Ja nyt, vain viikko sitten, julkaisin juuri toisen singlen, Destruction Is Coming, hitaamman kappaleen, mutta erittäin eeppisen.
Muita asioita, joita haluatte kertoa yhtyeestänne: Bravelord on projekti, joka herättää henkiin 90-luvun power metalin parhaat puolet. Debyyttialbumi, jonka teen rakkaudella, power metal -fanien fanilta. Toivottavasti pidät!
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille? Haluaisin kutsua kaikki maailman todelliset power metal -fanit kuuntelemaan Bravelordia, projektia, josta toivottavasti pidät yhtä paljon kuin minä nautin kappaleiden tekemisestä. Kutsun sinut myös käymään sosiaalisissa verkostoissani @BravelordOfficial Instagramissa, Spotifyssa, Tidalissa, Youtubessa ja kaikilla digitaalisilla alustoilla. Iso halaus Chilestä!
Linkki yhtyeen musiikkivideoon:
Linkki yhtyeen Spotify, Bandcamp tms. kanavalle: https://open.spotify.com/artist/1QN8PpRNZqPztVDWPlx4YB?si=bJS3yF0MTvWMTfuBr81sCw
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.