Kaira on julkaissut uuden singlen “Vanki” tulevalta EP:ltä

Tiedote 21.4.2023

2020 perustettu Metalliyhtye Kaira on julkaissut uuden raskaan singlen “Vanki”, joka enteilee myöhemmin tänä vuonna julkaistavaa EP levyä. Single on omistettu yhtyeen solistin äidille, joka nukkui pois noin vuosi sitten.

“Tiesin heti, minkälainen tunnelma tähän kappaleeseen tulee luoda ja mistä kerron, kun yhtyeemme kitaristi Panu toi sen työpöydällemme. Sain myös koko bändiltä vihreää valoa kun esittelin idean heille. Kappale on vahvasti osana EP:n teemaa, jossa käsitellään menetystä, todellisuudentajun poissaoloa ja kuolemaa sekä kuinka tämän läsnäolon voi joskus aistia selvästi.” -yhtyeen solisti, Jasse Jatala, kuvailee.

Kuuntele ensimmäinen single “Vanki”: https://spoti.fi/3mPxw0k

Lyriikkavideo Youtubessa:

KAIRA on:
Jasse Jatala – Laulu & lyriikat
Markus Räipiö – Basso & taustalaulu
Panu Siik – Kitara & taustalaulu
Kimmo Brandt – Kitara
Sami Lönnberg – Rummut

KAIRA sosiaalisessa mediassa:
www.kairaband.com
www.facebook.com/kairadoom
www.instagram.com/kairadoom


Lähde: Jasse Jatala/Morphdoom

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.