Wishing Well julkaisi tuplasinkkunsa toisen puolen ”Dogs Bark But The Caravan Rolls On” videon kanssa.

Kuva: ​Jussi Koskinen
MAINOS:Tiedote 14.4.2022

Helsinkiläinen vanhan liiton hevibändi Wishing Well on julkaissut tuplasinkkunsa toisen puolen videon kanssa. ”Dogs Bark But The Caravan Rolls On” -nimeä kantava biisi on vastustamattomalla groovella eteenpäin jytäävä vauhdikas hard rock -ralli, joka koukuttaa kuulijan heti ensi tahdeista alkaen. Biisi esittelee bändin uuden vokalistin Pepe Tammisen, jonka soundi sopii bändiin kuin nyrkki silmään. Kappaleessa mies kunnostautuu myös bongorumpujen soittajana. Biisi äänitettiin ja video kuvattiin Sipoon E-studioilla tammikuun lopulla samoissa sessioissa kuin helmikuussa julkaistu ”Flying Finn” -instrumentaali. Äänittäjänä ja videon kuvaajana toimi bändin luottomies Henrik Sirelä, joka on ollut puikoissa kaikilla Wishing Wellin levyillä.

Kuuntele single:
Spotifyhttps://spoti.fi/37HJCR8
Bandcamphttps://wishingwellfin.bandcamp.com/
Apple Musichttps://apple.co/3O5hWqi
Amazonhttps://amzn.to/3uyZfTX
Deezerhttps://www.deezer.com/us/album/305018297

”Biisi on kieli poskessa mutta tosissaan tehty ralli, jonka tarkoitus on valaa uskoa omaan tekemiseen ja tulevaisuuteen, pointtina oma juttu huolimatta siitä mitä ympärillä tapahtuu tai mitä muut sanovat, olipa sitten homma ajoittain kuinka vaikeaa tahansa”, sanoo bändin liideri, kitaristi Anssi Korkiakoski.

”Emme ole maailman muodikkain tai taitavin bändi ja kaiken lisäksi ajoituksemme on 40 vuotta pielessä mutta painamme menemään valitsemallamme tiellä pää pilvissä ja jalat maassa, ankarasti varvastaen”, Anssi jatkaa.

”Bändejä tulee ja bändejä menee, meillä on oma juttumme ja pidämme kiinni siitä mitä meillä on koska rakastamme tätä hommaa. Emme yritä tavoittaa kuuta taivaalta mutta emme myöskään mene siitä missä rima on matalin vaan kuljemme omaa polkuamme, olkoon se kuinka mutkikas tai kuoppainen tahansa”, komppaa bändin nestori Arto Teppo, jonka maukkaat Hammond-urut ovat keskeinen osa Wishing Wellin soundia.

”Emme mieti päämäärää vaan nautimme täysillä matkasta”, hän päättää.

1. Dogs Bark But The Caravan Rolls On
2. Flying Finn

Wishing Well jatkaa keväällä neljännen albuminsa äänittämistä, ja levy on tarkoitus julkaista vielä vuoden 2022 puolella. Bändin aiemmat julkaisut on otettu erittäin hyvin vastaan ja bändi on saavuttanut vankan oman fanipohjan klassisen hevin ystävien keskuudessa. Albumit ”Chasing Rainbows” (2016), ”Rat Race” (2018) ja ”Do Or Die” (2020) on kaikki julkaistu Inverse Recordsin kautta.

Bändi tiedottaa tulevista esiintymisistä myöhemmin some-kanavillaan.

Kokoonpano:
Pepe Tamminen – laulu
Arto Teppo – Hammond-urut ja piano
Matti Kotkavuori – basso
Juha Kivikanto – rummut
Anssi Korkiakoski – kitara

https://www.facebook.com/wishingwell2016/


Kuva: Jussi Koskinen
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.