Surplus julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon “Make Believe”

Kuva: Jaakko Jylhä

Tiedote 4.5.2023

Parsien yhteen grungen sorot ja moshaamiskelvottomimman progen, Surpluksen uusi “Make Believe’” -single lakaisee kokoon viimeisetkin inhimmillisyyden rippeet ja liimailee niistä kasaan uuden tuntemattoman kaukana totuuksista. Kappale kiteyttää sen tuntemattoman tunteen vatsasi pohjassa. Sen vieraan nalkuttavan äänen takaraivossasi. Kuinka karata kehästä jonka ympärille olet rakentanut kaikkesi?
Katso musiikkivideo: https://youtu.be/9w9Nf5jLXsM
Kuuntele single musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/surplus-makebelieve
Surplus on Jyväskyläläinen rokkiduo joka on perustettu vuonna 2016. Julkaisuhistoriaan mahtuu kaksi EPtä, yksi LP sekä musavideosingle. Merkittäviä keikkoja on ollut Naamoilla ja Yläkaupungin Yössä ja vyön alta löytyy myös yksi striimikeikka pandemian alla julkaistun Hindsight-albumin tiimoilta. Pandemian läpi parhaansa mukaan rämpinyt yhtye merkkaa Make Believella paluuta olennaiseen: Me ollaan Suomen kovin bändi ja me näytetään se kaikille.

Lähde: Inverse
Kuva: Jaakko Jylhä

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.