Where’s My Biblen ympyrä sulkeutuu – ”Circle” EP julkaistu musiikkivideon kera

Tiedote 13.5.2022

Heinolalaisen Where’s My Biblen Circle EP:n tarina sai tänään päätöksen, kun julkaisun päättävä Chapter IV: Origin musiikkivideo julkaistiin.

Laulaja Jussi Matilainen kommentoi:
”En vielä halunnut edellisen julkaisun yhteydessä paljastaa tämän olevan se päätepysäkki jossa jonkin vanhan täytyy kuolla, jotta uutta voidaan saada tilalle. Ep:n neljän kappaleen tarinan päättävä ”Origin” kertoo uudelleen syntymisestä ja aisoiden hyväksymisestä sellaisenaan kun ne ovat. Kuten kuinka olet täysin valmis ja täydellinen juuri tuollaisena kuin olet. Ehkä rikkoutunut, mutta se ei tee sinusta kuitenkaan heikkoa.
Kun sen oppii, on jo oikealla polulla ja pääsee pitkälle. Koska me kaikki olemme täällä opettelemassa hamaan loppuun saakka kuinka olla ihmisiä ja tulla toimeen itsensä sekä muiden kanssa.

Circle on kuitenkin ympyrä ja kertoo siitä, että kaikki kiertää kehää. Vaikka tekisit kaikkesi ja hyväksyisit asiat voi ympyrä viedä sinut takaisin alkupisteeseen. Mutta älä lannistu! Teit sen jo kerran, niin voit tehdä sen uudestaan, kokeneempana ja  vahvempana.

Koko projekti oli kaikin puolin erittäin rankka, mutta myös äärimmäisen mahtava ja opettava. Ei pelkästään musiikiliisessa mielessä, vaan myös itsetutkiskelunkin kannalta.
Olkaa kilttejä toisillenne ja erityisesti itsellenne.

Nauttikaa Ep:n matkasta kuten mekin teimme.”

Kitaristi Toni Hinkkala jatkaa:Kuten tarinassakin olemme luoneet itsemme uudelleen ja se tuntuu aivan mahtavalta. Ep:n tarina päättyy kappaleeseen mihin toimme jotain vanhaa silti kuullostaen uudelta itseltämme. Näin Ep:n nimen mukaisesti, saimme ympyrän sulkeutumaan.” 
*
 • Kuuntele Circle EP suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/pxpdjopu
 • KATSO Chapter I: Escape musiikkivideo: https://youtu.be/cahs8c5TbUQ
 • KATSO Chapter II: Void musiikkivideo: https://youtu.be/jkL18FCJIkw
 • KATSO Chapter III: Nest musiikkivideo: https://youtu.be/fBACJCeHcLg
 • KATSO Chapter IV: Origin musiikkivideo: https://youtu.be/cjQu57RH6-E
  Where’s My Bible: Circle
  01. Chapter I: Escape
  02. Chapter II: Void
  03. Chapter III: Nest
  04. Chapter IV: Origin
  EP:n kansi Niko Hiltunen
  Masterointi Juho Räihä (Soundspiral Audio)
  Äänitys & miksaus: Pasi Löfgrén (Inka Studio)
  Kokoonpano:
  Laulu: Jussi Matilainen
  Kitara: Toni Hinkkala
  Kitara/laulu: Pasi Löfgrén
  Basso: Jarno Laakkonen
  Rummut: Teppo Ristola
*

Lähde: Inverse
Kuva: Kuvakaappaus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.