Event Relentless julkaisi uuden musiikkivideon kappaleesta “Let You Go”

Kuva: Jesse Liimatainen

Tiedote 19.5.2023

Musiikkibisnestä lamaannuttaneen pandemian seurauksena, pienen hiljaiselon jälkeen Event Relentless on valmiina tarjoilemaan nyt uutta materiaalia tulevalta EP-julkaisultaan. Kappale kuvastaa irtipäästämistä -oli kyseessä sitten henkilö, tapa, elämäntyyli, tai mikä tahansa johon kuuntelija voi samaistua- mikä estää menemästä eteenpäin elämässä. Irtipäästettyään siitä jostain, mitä kukin kokee sen olevan, on valmiimpi  menemään eteenpäin ja jättämään sen vanhan taakseen.

Kuuntele kappale Spotifyssa: https://open.spotify.com/album/3GGBZQr9wk02iJT07gq3Uq

Video on kuvattu Hollolassa yhteistyössä Nastyfox Filmsin kanssa.

1: Let You Go
Kansitaide: Joonas Lantta

Tampereelta operoiva yhtye Event Relentless on modernia metallia soittava bändi, joka tarjoilee vauhtia ja vaarallisia tilanteita omalla soundillaan.

Vuonna 2013 perustettu yhtye on saanut uskollisen kannattajakunnan ympäri maailmaa energisillä live-esiintymisillään sekä musiikillaan. Yli 150 live-esiintymistä 15 eri maassa on vakiinnuttanut bändin aseman maailmanlaajuisessa underground metal -skenessä.

Heidän musiikkiansa on kuvailtu “hybridimetalliksi”, joka onkin osuva nimitys bändin lähestymistavalle tehdä musiikkia, jossa mahtipontiset kertosäkeet yhdistyvät aggressiivisiin kitarariffeihin.

Yhtyeen vuonna 2018 ilmestynyt EP “Event Relentless”, sekä täyspitkä debyyttialbumi “Circle”, joka julkaistiin vuonna 2019, ovat herättäneet kriitikoiden mielenkiinnon bändiä kohtaan. Kappaleet kuten “Goodbye” tai “Pleasure & Pain” ovat vedonneet kansainväliseen metalliyhteisöön, mikä on auttanut bändiä rakentamaan kasvavan fanipohjan ympäri maailmaa.

Tänä vuonna Event Relentless on ehtinyt käydä jo soittamassa kahden esiintymisen verran Liettuassa ja Latviassa, ja seuraavaksi heidät voi nähdä livenä Puolassa 2-4. Kesäkuuta. Samoin Viroon on sovittu jo kaksi esiintymistä tulevalle syyskuulle. Vaikka yhtye esiintyykin vahvasti ulkomailla, on vielä tälle vuodelle suunnitteilla kotimaan keikkoja.

https://www.facebook.com/eventrelentlessband
https://www.instagram.com/eventrelentlessofficial/
https://open.spotify.com/artist/3sZy79rxFucn1QKTnloPy7
https://www.youtube.com/eventrelentless


Kuva: Jesse Liimatainen
Lähde: Event Relentless

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.