Kotimaisen melankolista metallia soittavan Abandon All:n uusi kappale käsittelee koulukiusaamisesta

Valokuva: Jon Kangas

Tiedote 28.2.2023

Pirkanmaalainen melankolista metallia soittava Abandon All julkaisee myöhemmin tänä vuonna Far Away -debyyttialbuminsa. Nyt levyltä on julkaistu toinen singlelohkaisu.
“Stupid People” kertoo koulukiusaamisesta, joka koskettaa ja vaikuttaa monen lapsen ja nuoren elämään. Myös muutama Abandon Allin jäsen on joutunut käymään läpi samaa elämässään ja siksi yhtye haluaa nostaa vaikean aiheen esille.

Kuuntele kappale musiikkipalveluista: https://push.fm/fl/abandonall-stupidpeople
Vuonna 2020 perustettu bändi haki muotoaan alkutaipaleen ajan ja vakiintui 2021 kokoonpanoon Monia Sommer (Laulu), Juha Nygren (Kitara), Kari Harjunniemi (Kitara), Ami Havukainen (Rummut) ja Sami Heinonen (Basso)

Lähde: Inverse
Valokuva: Jon Kangas

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.