Within Temptationin “A Fool’s Parade” (feat. Alex Yarmak) -singlen tuotot ohjataan Ukrainaa tukevaan hyväntekeväisyyteen

Julkaisulla yhtye haluaa tuoda esiin ukrainalaisten eksistentiaalisen kriisin Venäjän hyökkäyssodan keskellä

Kuva: Hannu Juutilainen
MAINOS:Tiedote 5.4.2024

Hollantilaisen metallin vientiylpeys Within Temptation julkaisi tänään Ukrainalle tukea osoittavan uuden singlen A Fool’s Parade. Yhtye kertoo uudella kappaleella tuomitsevansa Venäjän raa’at toimet ja haluavansa kääntää huomion Ukrainaa hallitsevan karun todellisuuden suuntaan. Kappaleella on mukana ukrainalainen Alex Yarmak, joka tunnetaan niin laulajana kuin musiikin tuottajana.

Within Temptation on myös päättänyt auttaa ukrainalaisia ohjaamalla A Fool’s Parade -singlen tuotot Music Saves UA -järjestölle niin kauan kuin Venäjän jatkaa hyökkäyssotaansa.

Yhtyeen laulaja Sharon del Adel kävi kuvaamassa uuden singlen musiikkivideon Kiovassa merkittävien maamerkkien ympäristössä. Ensi viikolla nähtävän musiikkivideon ohjaajana on toiminut maineikas ukrainalainen ohjaaja Indy Hait.

Within Temptation on myös suuntaamassa kattavalle Eurooppaa ja Iso-Britanniaa halkovalle Bleed Out 2024 -kiertueelleen, joka polkaistaan käyntiin syyskuun 21. päivä yhtyeen kotikentällä Hollannissa. 35 keikkaa sisältävä kiertue myös loppuu Hollantiin Amsterdamin Ziggo Domelle joulukuun 6. päivä. Välissä bändi saapuu myös Suomeen, ja Within Temptation valtaa Helsingin vanhan jäähallin lokakuun 11. päivä. Liput voit ostaa täältä. Kaikki keikkapäivämäärät näet täältä.

WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR