Marsh Tean uusi single “Peel Me” on henkilökohtainen anteeksipyyntö

MAINOS:Tiedote 22.3.2024

Musadiggareiden sekä -median huomion ensisinkuillaan napannut jyväskyläläinen Marsh Tea jatkaa debyyttilevynsä pohjustusta Peel Me -sinkun myötä. Vakuuttavaa progea työstävän yhtyeen tunnistettavana leimana on tekninen ja raskas, mutta samalla vivahteikas musiikki.

Trio Niskalaukauksesta tuttu basisti Nils Ursin purki tänään julkaistuun kappaleeseen vaikeiden vuosien aikana kertyneitä tuntojaan.


”Peel Me On anteeksipyyntö. Meillä kaikilla on omat sisäiset haavamme, jotka kannamme jokainen omalla tavallamme. Silloin, kun Peel Me oli työn alla olin todella ahdistunut enkä pystynyt ymmärtämään miksi. En ole ollut helppo ihminen kanssaeläjäksi. Ahdistunut, alkoholiin helposti turvautuva ja siitä apua hakeva, puhumaton juntti ei ole hyvää seuraa kenellekään.

Kirjoitin tämän vaimolleni, joka on kestänyt, katsonut ja kannustanut minua vaikeuksieni keskellä. Nyt puolet elämästäni. Pelko, rakkaus, yksin jääminen, en tiedä mikä minua vaivaa, nosta minut ylös vielä kerran, vaikka en sitä ansaitse. Siinä sitä on teemaa rakkauslaululle”, Nils Ursin kertoo.

Debyyttialbumilta on kuultu tähän mennessä sinkkulohkaisut Convert My DreamsBreatheChairs sekä Mirrors.

Marsh Tea on ottanut nimensä kauniilta lääkekasvilta suopursulta, joka tarjoaa terveysvaikutuksia, mutta saattaa myös horjuttaa keskushermostoa – vähän niin kuin yhtyeen tajuntaan porautuva musiikkikin.

MARSH TEA | FACEBOOK | INSTAGRAM | SPOTIFY | YOUTUBE

Lähde: Ginger Vine Management & PR