Metalliyhtye My Favourite Nemesis esittelee ”In The Void” -singlellä uuden solistin ja rumpalin

Kuva: Jani Kormu / Kormugraphy

Tiedote 18.6.2022

Vuodesta 2017 aktiivisesti toiminut My Favourite Nemesis on kerännyt tasaisesti kuulijakuntaa modernin metallin saralla – meriiteistä löytyy muun muassa lähes kaksi miljoonaa Spotify-kuuntelua ja loppuunmyytyjä keikkoja Dead By Aprilin kanssa. Tämän vuoden maaliskuussa yhtye koki uudistuksia, kun bändi sai sekä uuden rumpalin että uuden solistin: rummuissa kuullaan nyt Valtteri Estolaa, ja yhtyeen toiseksi laulajaksi kiinnitettiin The Voice of Finlandissa live-esityksiin asti tiensä raivannut Sanna Solanterä (ex-Fireproven). Molempien taidonnäytteitä kuullaan uunituoreella ”In The Void” -singlellä.

Spotify: https://open.spotify.com/album/4Y47Q5AwzYWSqHiE9TwEsQ

”In The Void kertoo kaavoihin kangistumisesta ja niistä irtautumisesta sekä uuden alun löytämisestä. Olemme aktiivisesti kirjoittaneet uutta materiaalia viimeisen vuoden ajan, ja In The Void onkin yksi tuoreimpia tuotoksiamme. Kappaleen kirjoitusprosessi oli tähän mennessä yksi helpoimmista, ja biisi syntyi kuin luonnostaan”, yhtyeestä kerrotaan.

1. In The Void
Kansikuva: Petri Lampela

My Favourite Nemesis on saanut uuden kokoonpanon myötä uutta virtaa koneeseen, ja lupailee lisää uutta materiaalia lähitulevaisuudessa. ”In The Void” -singlen voi kuulla livenä kolmen viikon päästä, kun yhtye esiintyy Helsingin On The Rocksissa keskiviikkona 6.7.

My Favourite Nemesis on:
Janne Piela – laulu
Sanna Solanterä – laulu
Joel Aav – kitara
Janne Suominen – kitara/taustalaulu
Valtteri Estola – rummut

https://www.facebook.com/MFNofficial/
https://www.instagram.com/myfavouritenemesis/
https://mfn-store.com/


Kuva: Jani Kormu
Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.