Damnation Planilta ensimmäinen video single julki tulevalta albumilta

Kuva: Damnation Plan

Tiedote 4.4.2023

Perinteitä kunnioittava progressiivinen metalliyhtye Damnation Plan julkaisi ensimmäisen video singlen ‘Under The Veil Of Sea’ tänä vuonna myöhemmin julkaistavalta uudelta albumilta ‘The New Horizon’. Levyn julkaisee kotimainen Inverse Records.

Katso lyriikkavideo tästä:
https://youtu.be/Obnk5MXLdNA

Yhtyeen rumpali-biisintekijä / sanoittaja Jarkko Lunnas kommentoi:

“Under The Veil Of Sea on kahdeksanminuuttinen progemetallisingle, joka kattaa menon intensiivisestä metallista aina välikohdan progressiivisen hypnoottiseen maalailuun ja tunnelmointiin. Siirryttyämme tälle levylle kahdesta laulajasta yhteen laulajaan, uudella levyllä kaikki laulut ovat 99% puhtaita, joista vastaa laajaskaalaisesti Asim Searah.

Kappaleen lyriikat käsittelevät meren verhoamaa maailmaamme ja sen symbolista mystiikkaa – mitä kaikkea ihmiskunnalla on vielä löydettävää ja ymmärrettävää menneisyydestämme, joka myös määrittää meitä tänä päivänä osaltaan ihmiskuntana hyvissä ja pahoissa taipumuksissamme.”

Tulevan levyn ‘The New Horizon’ voi tilata ennakkoon making of -videodokumentin kera yhtyeen IndieGoGo-kampanjasta täältä:
http://igg.me/at/damnationplan

‘Under The Veil Of Sea” tullaan julkaisemaan streaming- ja digijakelu alustoilla 14. huhtikuuta.

Levyn ennakkotilaajat voivat ladata singlen audioversion ja digitaalisen bookletin kampanjasta jo nyt videon julkaisun yhteydessä.

http://www.damnationplan.com
https://www.youtube.com/@DamnationPlan
http://www.facebook.com/damnationplan
http://www.instagram.com/damnationplan
https://twitter.com/DamnationPlan
http://igg.me/at/damnationplan


Lähde: Inverse

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.