Angela Gossow avautuu Arch Enemy-lähdöstään

0
884

angelagossow2

Arch Enemyn laulajan paikalta 13 vuoden pestin jälkeen 2014 lähtenyt Angela Gossow on uudessa haastattelussa kertonut taustoja päätökseensä keskittyä laulamisen sijasta yhtyeen manageritöihin. Vokalisti oli väsynyt kiertämiseen, ja päätti astua alas sen sijasta, että olisi vain jatkanut teeskennellen nauttivansa esiintymisestä:

There’s a time and place for everything. I started out in 1991. I was simply losing the joy to be doing this, living a life on the road. So I decided to step down rather than pretending.

Mahdollisesta tulevasta vierailusta Arch Enemyn keikalla, Angela kertoo tarjouksia tulleen, mutta naisen mukaan on vielä liian aikaista edes harkita asiaa. Gossow oli aikanaan aktiivisesti valitsemassa seuraajaansa Alissa White-Gluzia ja kertoo myös valmistelevansa parasta aikaa Alissan uutta sooloprojektia, jonka lisätiedot tullaan julkistamaan piakkoin. Arch Enemy esiintyy Suomessa lämmitellen Nightwishia Himos Parkissa lauantaina 20.8.2016.

Lue koko haastattelu linkistä.

Katso alta laulajaa kuvanneella kameralla vuonna 2004 taltioitu Arch Enemyn esitys Lontoosta kappaleesta ”Dead Eyes See No Future”:

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here