Virolaisen Horror Dance Squadin uusi single on kuunneltavissa

Kuva: Martin Lauri

Tiedote 17.7.2022

Virolainen modernin metallin pioneeri Horror Dance Squad tuo tuoreen tuulahduksen tämän kesän helteisiin uudella ”Ego Death” -singlellään. Bändi joka tunnetusti rikkoo mukavuusaluettaan, yllättää fanit jälleen kerran. Uuden singlen alkusekunnit täyttävät heti odotukset joita faneilla on bändiä kohtaan: mehukasta ja anteeksiantamatonta sekoitusta poppia, punkkia ja metalcorea. Biisi on sävelletty yhteistyössä Sander Sadamin kanssa ja jonka Cody Stewart on näyttävästi miksannut.

Kuuntele kappale suoratoistopalveluissa: https://push.fm/fl/hds-ego-death

Ego Deathin musiikillista suuntaa heijastavat sanat puhuvat itsensä luovuttamisesta ja transformaatiosta. Laulaja Karl Mesipuu avaa: ”Tämän kappaleen avulla tutkimme sisäistä minäämme ja tapaamme olla vuorovaikutuksessa ympärillämme olevan maailman kanssa. Pohdimme kuinka elämme elämäämme ja miten toimia muiden kanssa parantaaksemme itseämme.” 

Laulaja Ian Karell jatkaa: ”Kun ikää karttuu ja tulee uusia vastuita elämässä, tunnistan miten tärkeää on varmistaa etteivät toimintani perustu itsekkyyteen. Ego on pohjimmiltaan itsekäs, joten egon tappamalla tai ainakin jättämällä sen takapenkille, pystyt luottavaisesti jatkamaan altruistisempaa elämää.”

 

 

1. Ego Death Kansitaide: Henri Kuusk

Horror Dance Squad on yksi Viron puhutuimmista metallibändeistä. Vuodesta 2014 lähtien he ovat valloittaneet lavoja esiintymällä Baltiassa ja ulkomailla, mutta he eivät pelkää herättää erimielisyyksiä tyylillään ja vaikuttellaan. Horror Dance Squadin tehtävänä on tarjota raikas sekoitus metalcorea, punkia ja poppia elävällä ja räjähtävällä live-esityksellä. Kaukana genren tyypillisestä tuhosta ja synkyydestä, Horror Dance Squad pyrkii levittämään tietoisuutta nykypäivän kiireellisimmistä sosiaalisista ja eksistentiaalisista kysymyksistä tarttuvalla positiivisuudella.

Horror Dance Squadilla on ollut valtava ilo jakaa lava kansainvälisten isojen bändien, kuten Siamese, Comeback Kid, Dead By April, Adept, Electric Callboy, We Butter The Bread With Butter, Deez Nuts, August Burns Red ja One Morning Left, kanssa. He edustivat myös Viroa vuoden 2016 Wacken Open Air Metal Battlessa.

Kokoonpano:
Karl Mesipuu – Laulu
Ian Karell – Laulu
Mikk Peetrimägi – Kitara & basso
Indrek Ulp – Kitara
Henri Kuusk – Rummut

https://www.facebook.com/HorrorDanceSquadOfficial
https://www.instagram.com/horrordancesquad
https://open.spotify.com/artist/79AnfSN4MrNqKwBle2yRTj
https://www.youtube.com/c/horrordancesquad
https://horrordancesquad.bandcamp.com


Kuva: Martin Lauri
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.