Dreadsightin toinen single “Circle of Fear” on julkaistu

Kuva: Dreadsight
MAINOS:Tiedote 18.6.2024

Dreadsight on uusi suomalainen metalliyhtye, jonka jäsenet ovat veteraaneja bändeistä kuten Entwine, Kill The Romance ja Machinae Supremacy. Bändin vaikutteet ovat enimmäkseen peräisin 90-luvun alun isoilta metallibändeiltä: kitarat ovat standardivireessä ja laulu pysyy rosoisena mutta silti melodisena. Bändi tekee musiikkiaan kuitenkin nykyaikaisella otteella, mistään nostalgialämmittelystä ei siis todellakaan ole kyse!

Dreadsightin toinen single “Circle of Fear” on julkaistu tiistaina 18. kesäkuuta kaikissa suoratoistopalveluissa. Kappale on syksyllä ilmestyvän debyyttilevyn pisin ja eeppisin raita, joka sanoituksiltaan käsittelee sotaa ja sen ihmismieltä tuhoavaa vaikutusta. Musiikillisesti kappale korostaa bändin vahvoja 90-luvun thrash-vaikutteita, mutta tekee myös kunniaa Priest/Maiden-osaston perinteikkäälle Heavy Metallille kitaraharmonioilla, ja kappale huipentuu tuliseen soolobattleen.

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7MXRvzPd21HqtOABVDYYZn

Dreadsightin ensisingle “Conspiracy” julkaistiin musiikkivideon kera 15. toukokuuta kaikissa suoratoistopalveluissa. Debyyttialbumi, niin ikään nimeltään “Conspiracy” ilmestyy syksyllä 2024.

Kokoonpano:
Teemu Kokkonen – Laulu
Tom Mikkola – Kitara (Entwine)
Tomi Luoma – Kitara (Machinae Supremacy, Kill The Romance, Norther)
Joni Paajanen – Basso (Entwine)
Mika Tanttu – Rummut (Kill The Romance)

https://www.youtube.com/@Dreadsight
https://open.spotify.com/artist/7MXRvzPd21HqtOABVDYYZn
https://www.facebook.com/profile.php?id=100093133749691
https://www.instagram.com/dreadsight/?igsh=MXZ5N2o3aXZ6cG54Yw%3D%3D
https://dreadsight.hearnow.com


Kuva ja lähde: Dreadsight