Jyväskyläläinen melodista metallia soittava Justice Theory julkaisi uuden synkkätunnelmaisen kappaleen

Teemu Myöhänen / Karma Media
MAINOS:Tiedote 1.3.2024

Jyväskyläläinen melodista metallia soittava Justice Theory on julkaissut uuden singlen “Let It Die Tonight”. Kappaleelle on tehty myös musiikkivideo, jonka toteutuksesta on vastannut Karma Median Teemu Myöhänen. Musiikkivideo on Justice Theoryn ensimmäinen musiikkivideo kuuteen vuoteen.

Kuuntele kappale musiikkipalveluissa: https://push.fm/fl/justicetheory-lidt

Biisi sai alkunsa 2022 vuoden syksyllä. Kitaristi-laulaja Valtteri Saharinen taustoittaa kappaletta:

“Tämä kappale on juuri niitä biisejä, jotka kirjoittavat itse itsensä. Se virtasi ulos tajunnanvirtana yhdellä otolla ja siinä tunsi heti jotain taikaa. Toisin kuin yleensä, kappaleen perusidea lähti tällä kertaa komppikitaran rytmistä. Tämän päälle koukuttava amorphis-tyylinen melodia syntyi todella vaivattomasti, sen kuuli päässä ensi tahdista alkaen. Let It Die Tonight on hyvä esimerkki siitä, kun antaa vain “flown” viedä ja luottaa siihen mitä sydämestä tulee – antaa kaiken tulla ulos. 

Kappale oli tunnelmaltaan synkkä, vähän muistuttaen jopa aikaisempaa kappalettamme “Fade Into The Night”. Päätin tästä alkuasetelmasta lähteä ammentamaan sanoitusta samasta fiiliksestä. Sinä aikana henkilökohtaisessa elämässä olin juuri vaiheessa, jossa käsittelin irtipäästämistä – jonkun itselle hyvin rakkaan asian menettämistä. Ryhdyin purkamaan mieltäni ja kirjoittamaan ajatuksiani paperille siitä miltä tuntuu kun huomaat seisovasi risteyskohdassa, jossa on vain pakko päästää irti, vaikka sattuu niin perkeleesti. 

Sanat ovat suorat, en kirjoittanut niitä tarjoamaan välttämättä lohtua, eivätkä ne tarjoa vastauksia elämän suuriin kysymyksiin. Tämä sanoitus on vain yhden miehen ajatuksia siitä, miltä tuntuu päästää toinen menemään kun on vain pakko, ja paluuta ei ole. Uskon, että teissä kuuntelijoissa löytyy niitä kanssaeläjiä, jotka ovat tunteneet joskus samoin, jopa pahemminkin. Te tiedätte mistä puhun. Ja te, jotka ette vielä ole kokeneet irtipäästämisen tunnetta. Teille haluan sanoa, että nauttikaa ja arvostakaa sitä mitä teillä on. Huomenna se hetki voi muuttua ja jäädä viimeiseksi.”

1. Let It Die Tonight

Justice Theory on:
Valtteri Saharinen: Laulu ja kitara
Taneli Ahonen: Kitara
Riku Lehto: Basso
Juuso Liukkonen: Rummut

https://www.facebook.com/JusticeTheoryband/
https://www.instagram.com/justicetheoryband/
https://twitter.com/TheoryBand


Kuva: Teemu Myöhänen / Karma Media
Lähde: Inverse Music Group

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.