Ylöjärveläinen Wooden Shadow julkaisee debyyttialbuminsa kesäkuussa – “Chaosreign” single antaa ennakkomakua tulevasta

Kuva: Wooden Shadow

Tiedote 4.5.2023

Ylöjärveläinen Wooden Shadow julkaisee tulevan debyyttialbuminsa ‘Eternal Land Of Wrath And Mourn’ 16.6.2023 Inverse Recordsin kautta. Albumilta lohkaistiin tänään toinen single Chaosreign.

Kuuntele Chaosreign single: https://push.fm/fl/wooden-shadow-chaosreign
“Chaosreign” sinkku Wooden Shadowin debyyttialbumilta “Eternal Land Of Wrath And Mourn” on sekoitus vihamielisyyttä ja kaaoksen tuomaa pimeyttä, joka tarjoaa musiikilla runsaan määrän melodioita ja variaatisoituja sektionvaihdoksia. Wooden Shadowin nokkamies, multi-instrumentalisti Jeremia Ponto tarjoaa laulullaa lisää monipuolisuutta sekä black metallin omaista korkeaa rääkynää, että myös puhtaita lauluja, joita löytyy myös lisää albumin muista kappaleista.

Wooden Shadow – Chaosreign (Single)
Sävellys ja sanoitus: Jeremia Ponto
Singlen kansi: Hannes Vuohijoki

Albumin digitaalinen ennakkotilaus: Bandcamp

 
Wooden Shadow on tänä vuonna 23 vuotta täyttävän Jeremia Ponton perustama melodista/sinfonista mustaa metallia esittävä soolo-projekti/bändi. Vahvoja vaikutteita löytyy suomalaisesta kansanmusiikista ja kirkkomusiikista. Lyriikat käsittelevät ihmisen sisäistä pimeyttä, surua ja elämä/kuolema-ajatuksia.

Jeremia Ponto on vuodesta 2020 lähtien perustamansa Wooden Shadowin multityöntekijä, joka vastaa itse sävellyksistä, lyriikoista, äänityksistä ja kaikista instrumenteista omassa kotistudiossa Ylöjärvellä, josta hän on kotoisin.

Wooden Shadow on julkaisut omakustanteisesti 3 sinkkua ja yhden EP-julkaisun ja viimeisten kuukausien aikana työn alla on ollut debyyttialbumi “Eternal Land Of Wrath And Mourn” julkaistaan 16.6.2023 Inverse Recordin toimesta.

Wooden Shadow – Eternal Land Of Wrath And Mourn (Albumi)
Kappalelista:
1. Sorrowland PT.1 (Matka Surun Maille)
2. Nocturnal Force
3. Chaosreign
4. Mournful Sound Of Nature
5. Murhe
6. Rain Of Tears
7. Shadows In Wintertime
8. Voidthoughts In Loneliness
9. Dweller In The Mourning Forest
10. Colourfade
Sävellys ja sanoitus: Jeremia Ponto
Albumin kansi: Hannes Vuohijoki
Kokoonpano:
Jeremia Ponto – Kaikki instrumentit

Lähde: Inverse

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.