MAINOS:

Vihannista tuleva indie rockia soittava The Government vastaili Metalliluolan kysymyspatteristoon. Tutustu yhtyeeseen alla.

Bändin nimi: The Government
Yhtyeen genre: Indie Rock
Ketä yhtyeeseen kuuluu: Laulaja: Roope Savela
Kitaristit: Juho Taskila, Aatos Törmikoski ja Aleksi Törmikoski
Rumpali: Juha Tiittanen
Basisti: Konsta Törmikoski
Mistä yhtyeenne on kotoisin: Vihanti
Yhtyeenne esikuvat: Avenged Sevenfold, Offspring, Ghost
Kertokaa yhtyeenne taustatarina: Veljekset Aleksi ja Konsta tapasivat yläkoulussa Juhan ja Juhon, jotka olivat jo aiemmin soittaneet yhdessä. Hetken aikaa bändin laulajat vaihtuivat ja bändi haki lopullista muotoansa. Keulakuvaksi vakiintui yhteinen kaveri Roope ja bändi aloitti keikkailun cover- pohjalta, mutta siirtyi pian tekemään omia kappaleita. Ensimmäinen demo-EP julkaistiin vuonna 2018, jonka jälkeen singlejulkaisuja on ollut 3 kappaletta. Syksyllä vuonna 2021 bändi hakeutui mukaan Rock Academy Finlandin toimintaan, jossa alettiin jalostamaan tuotantoa uudelle tasolle, mm. Mikko von Hertzenin pitäessä huolta siitä, että bändi todella ottaa potentiaalistaan kaiken irti. Keväällä 2022 kolmas veljes Aatos lunasti paikkansa yhtyeen kolmantena kitaristina. Yhtye on kiihdyttänyt keikkailutahtiaan ja keikkalavoja on valloitettu Turusta Rovaniemelle asti.
Minkälaiset tavoitteet yhtyeellänne on: Lähitulevaisuuden tavoitteena on julkaista albumi, jonka jälkeen keikkailla ahkerasti.
Minkälainen työnjako musiikin tekemisessä on: Biisiaihioita satelee jokaiselta bändin jäseneltä. Ideat jalostuvat bändin kuuloisiksi teoksiksi yhdessä tekemällä omalla studiolla.
Millainen kokemus bändinne on livenä ja miksi yhtyeenne keikoille kannattaa tulla: Bändin esityksissä on satsattu energisyyteen ja yleisön haltuun ottoon. Keikoilta ei puutu vauhtia eikä vaarallisia tilanteita.
Uusimman levynne nimi: Uusin julkaisu on single, joka kantaa nimeä The Crown
Avatkaa uuden levynne/julkaisunne taustoja. Mikä on toiminut sen inspiraationa ja miten tuotos on syntynyt: Tuotos syntyi Aatoksen tekemän kitarariffin pohjalta, jonka ympärille rakennettiin klassisen rockin elementtejä ja massiivisia kertosäkeitä. Räjähtävä kitarariffi on biisin sydän, joka saa kappaleen pumppaamaan adrenaliinia. Kappale kertoo altavastaajan noususta kruunun hallitsijaksi sekä vallan huumaavasta vaikutuksesta.
Minkä bändin kanssa lähtisitte kaikkein mieluiten kiertämään maailmaa: Ghost
Jos uudelta levyltä/vanhasta tuotannosta pitäisi suositella kahta biisiä, niin mitkä ne olisivat ja miksi: Frontman ja Nights of My Life. Kyseisiin biiseihin on jo muodostunut soundimme, jota on kuultavissa uudella ja myös tulevilla julkaisuillamme.
Mikä musiikki kolahtaa yhtyeellenne juuri nyt: Fiilistelemme usein vanhempaa rockia kuten Deep Purplea, White Snakea sekä Totoa.
Muita asioita, joita haluatte kertoa yhtyeestänne: Uusia demoja on iso pino pöytälaatikossa. Demoista muodostuu tasaiseen tahtiin uusia biisejä tulevalle albumillemme.
Minkälaiset terveiset haluatte lähettää lukijoille: Kiitos kuunteluista ja muista ottaa somet seurantaan. Linkit niihin löytyvät nettisivuiltamme www.thegovernment.fi
Linkki yhtyeen kotisivulle: www.thegovernment.fi
Linkit yhtyeen somekanaville: Instagram: https://www.instagram.com/thegovernment_music/
Facebook: https://www.facebook.com/fukkthegovernment/
TikTok: https://www.tiktok.com/@thegovernment_music/
Spotify linkki: https://open.spotify.com/artist/6KHGKEJFJX1ufjr9hYnhth?si=bhY67MrvRlWHthQUMjCeKg&nd=1

 

Bändikuva: Vesa Ranta