Tahrat julkaisi uuden “Sinisilmä”-singlen ja musiikkivideon

Promokuva: Tomi Varjonen

Tiedote 29.6.2023

Tampere-Jyväskylä akselilla operoiva Tahrat julkaisi tänään uuden singlen ja musiikkivideon Sinisilmä. Tämä Suomirockia omalla hullulla otteellaan veivaava viisikko solmi julkaisusopimuksen Secret Entertainmentin kanssa ja yhteistyön hedelmänä jatkossa on luvassa useampikin single.

Säveltäjän kynästä:

“Mielipideasioista on vaikea todeta sitä yhtä oikeaa, mutta niistä on sitäkin helpompi rakentaa tulinen väittely. Tällaisen saa solmuun erittäin nopeasti, kun toisen mielipide onkin paljon enemmän: pakkomielle.
”Sinisilmä” on yhden uppiniskaisen henkilön yksinpuhelu omasta pakkomielteisestä tavasta nähdä maailmaa ja ratkaisut sen ongelmiin. Jo luovuttanut päättää vielä yrittää julistaa omaa sanomaansa oikeaksi. Asian äärellä viipyminen liian pitkään voi olla ihmismielelle liikaa jos ei tule kuulluksi ja lopullinen napsahdus voi tulla yllättävällä tavalla.

”Sinisilmä” on menevä kappale, joka pistää kädet hakkaamaan tahtia ja jalat laukkaamaan kohti tanssilattiaa. Se ei ole kuitenkaan pelkkää tasaista ja iloista renkutusta vaan tarjoaa kuulijalleen vaihtuvia tunteita. Kappaleen eloisuus tuo hyvin Tahrojen todellisen luonteen esille. Soitamme rohkeasti omaperäistä ja meidän näköistä suomirokkia.”

KUUNTELE Sinisilmä suoratoistopalveluissa:  https://push.fm/fl/tahrat-sinisilma 

Kokoonpano:
Kalle Härtsiä – laulu
Toni Vesala – kitara
Henrik Pääkkönen – kitara
Ville Närhi – basso
Niko Tanskanen – rummut

Lähde: Inverse

Promokuva: Tomi Varjonen