Dead End Scene tarjoilee uutta musiikkia – “Mikään ei kestä ikuisesti”

Kuva: Teemu Myöhänen
MAINOS:Tiedote 13.3.2024

Jo muutamaan otteeseen Spotifyn viraalilistalle “Viral 50 – Finland” kivunnut metallinousukas Dead End Scene on julkaissut uuden singlen, joka kantaa nimeä “Rise To Fall”.

Yhtye kuvailee kappaletta seuraavasti: 

“Kappaleessa kiteytyy bändin tämänhetkinen ydin: Mukana on modernia djenttaavaa groovea, metalcoremaista riffittelyä, välittömästi päähän jäävä kertosäe, sekä salakavalan progehtava väliosa. Välillä siis paahdetaan menemään, mutta maalailevien melodioiden saattelemana tajutaan myös hengähtää. Peaks and valleys, niin kuin sanotaan”.  

Sanoituksien osalta kappale käsittelee kaiken vääjäämätöntä loppua. 

“Kaikella ja kaikilla on lopulta vain yksi päämäärä, oli polkusi elämässä mikä hyvänsä. Tämä elämän fakta nähdään kappaleessa kuitenkin positiivisessa valossa: Mikään ei kestä ikuisesti, joten mitä pidät elämässä tärkeänä ja saavuttelemisen arvoisena?”  

Yhtyeellä pyyhkii täysin independent tasolla toimivaksi yhtyeeksi muutenkin oikein mukavasti: Striimimäärä Spotifyssä kolkuttelee jo miljoonaa, isoilla kansainvälisillä playlisteillä on pyöritty ja keikkaa painettu. Myös maailman kenties tunnetuin metalli influensseri Nic Nocturnal on huomioinut Dead End Scenen nostamalla bändin esiin YouTube videollaan “Spotifys top new metal bands”. 

Dead End Scenen keikkakunnon voit katsastaa seuraavan kerran 8.5. Helsingin Kutosella, missä bändi esiintyy Ikinän ja Glaceraten kanssa. 

YouTube: https://www.youtube.com/@deadendscene231  


Lähde: Dead End Scene