Fenyx Rising nousee uudella singlellään tyranneja vastaan

Kuva: Jami Pietilä

Tiedote 28.4.2023

Vaikka Fenyx Risingin juuret ulottavat aina vuosituhannen alkuun, kesti yhtyeeltä 20 vuotta julkaista viime helmikuussa vanhasta demoaihiosta valmiiksi saatettu ensisingle Manimal. Vaan kun pää on saatu auki, alkaa tapahtua. Nyt vuorossa on Tyrant-niminen kappale, jossa yhtyeen vaikutteet 80-lukulaisesta metallista ja erityisesti Annihilatorista kuuluvat selkeästi.

“Biisin teema perustuu nykymaailmassa vallitsevaan tilanteeseen. On järjettömiä sotia, nälänhätää, vaikka mitä tappavia kauheuksia ja sitten on vielä niitä tyranneja, jotka vallanhimossaan haluavat tuhota maailmaa. Onneksi on kuitenkin vielä ihmisiä, jotka ovat toiveikkaita ja valmiita taistelemaan myös toisten hyvinvoinnin puolesta. Kaiken tuhon keskellä on hyvä muistaa, että yhdessä olemme voittamattomia”, laulaja Christian kertoo singlen sanomasta.

Kappale myös Spotifyssa.

KOKOONPANO
Harri Hytönen – kitara
Christian Palin – laulu
Janne Kusmin – rummut
Timo Lehtinen – basso

DISKOGRAFIA
Manimal-single (2023)

https://www.facebook.com/fenyxrisingofficial
https://www.instagram.com/fenyxrisingofficial/


Lähde: Metal Asylum Promotions
Kuva: Jami Pietilä

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.