Nummirockin ohjelma valmis

Uusina kiinnityksinä mm. Beast In Black, Enemy Inside (GER), Vorna, Business City ja Appendix.

MAINOS:Tiedote 20.4.2023

Lukuisia tulevan kesän ekslusiivisia Suomi-vierailuita tarjoileva Nummirock julkaisee nyt loput tämän vuoden festivaalin nimistään. Mahtipontisen kattauksen täydentävät Beast in Black, saksalainen Enemy Inside, Vorna, Appendix, Business City, Azaghal, Havukruunu, Dead Shape Figure, King Satan, Balance Breach, The Bullet Biters, Bob Malmström, Voutsa sekä Nummirock Ensemble. Nummirockia emännöi lavalta jo useampina vuosina tutuksi tullut voimakaksikko Laura ja Hansu.

“Nummirockissa niin festivaalialueella kuin leirinnän puolellakin on aina täysin oma erityislaatuinen tunnelmansa – ovathan kyseessä juhannuksen ja keskikesän raskaimmat karkelot! Me aiomme pitää osaltamme tästä mahtavasta metallikansasta hyvää huolta, ja kyllähän tälle vuodelle on tulossa älyttömän hyvä bändikattaus”, Radio Rockin Laura Vähähyyppä fiilistelee.

Lisäksi perjantaina Nummirockissa päästään jännittämään tämän vuoden Wacken Metal Battle Finland -kilpailun ratkeamista, kun pääsystä legendaarisille festivaaleille ovat kisaamassa Folkrim, Omnivortex, What Awaits Us ja Wretched Path.

Sekä tapahtuman liput ovat hupenemassa että majoitus on täyttymässä hyvää vauhtia. Nummirockin “Hevimajat” on jo myyty loppuun, sähköllisiä asuntoauto- ja vaunupaikkoja on vielä jäljellä joitakuita.

Jo aiemmin Nummirockin ainutlaatuisesta ohjelmistosta on uutisoitu esimerkiksi puolalaisen Behemothin sekä tsekkiläisen törkymetalliorkesteri Gutalaxin kesän ainoat keikat Suomessa. Näiden ja Elvenkingin lisäksi kesän muita ekslusiivisia keikkoja Kauhajoen Nummijärvellä tarjoilevat jo aiemmin niin ikään julkaistut Asking Alexandria (UK), Bloodywood (IN), Born of Osiris (US), puolalainen death metal -legenda Vader, Aborted (BE), Blood Red Throne (NO) ja Misþyrming (IS). Kotimaisista kesän erikoisesiintymisistä mielenkiintoisin on Maj Karman esiintyminen.

“Nyt, kun katsoo tätä lopullista esiintyjälistaa, koen, että olemme onnistuneet hyvin tämän vuoden festivaalin monipuolisuudessa; onhan mukana kaikkea aina reiveistä black metaliin. Samalla on älyttömän hienoa tajuta jälleen se, miten metalli taipuu moneksi”, Nummirockin promoottori Tero Viertola toteaa tyytyväisenä.

Nummirockissa esiintyvät:

Aborted
Appendix
Asking Alexandria
Azaghal
Balance Breach
Beast in Black
Before the Dawn
Behemoth
Bloodred Hourglass
Blood Red Throne
Bloodywood
Bob Malmström
Born of Osiris
Business City
Brymir
Chronoform
Dead Shape Figure
Elvenking
Enemy Inside
Finntroll
Foreseen
Gutalax
Heavy Metal Perse
Havukruunu
I Am Your God
I Am The Night
Kalmah
King Satan
Maj Karma
Misþyrming
Mors Subita
Nummirock Ensemble
Nyrkkitappelu
One Morning Left
Stam1na
Stereo Terror
Ruoska
Stratovarius
The Bullet Biters
Turmion Kätilöt
Vader
Valse Triste
Varjola
Vermilia
Viikate
Vorna
Voutsa
Wacken Metal Battle Finland -kisan finalistit: Folkrim, Omnivortex, What Awaits Us ja Wretched Path.

Nummirock 2023 21.–24.6.2023

Liput Nummirockiin ovat nyt myynnissä Tiketissä sekä Lippu.fi:ssä.

Myynnissä nyt olevat liput ovat:
* 4 päivän festivaalilippu, sisältää auto- ja telttapaikan / hinta 169€
* 4 päivän Premium-lippu, sisältää auto- ja telttapaikan / hinta 199€
Molemmista lippukategrioista lisää tietoa Nummirockin sivuilla.

Nummirock on ikärajaton tapahtuma, jonka suositusikä on 16 vuotta.

www.nummirock.fi
Facebook
Instagram
Twitter
TikTok
Youtube


Lähde: Ginger Vine Management & PR

Profiili | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.