Within Temptation julkaisi Kiovassa kuvatun musiikkivideon “A Fool’s Parade” (feat. Alex Yarmak) -singlelleen

Kuva: Kirai Gigis
MAINOS:Tiedote 11.4.2024

Hollantilaisen metallin kärkinimi Within Temptation julkaisi viime viikolla A Fool’s Parade (feat. Alex Yarmak) -singlen, joka on ensimmäinen uusi julkaisu viime vuonna julkaistun Bleed Out -albumin jälkeen. Kappaleella mukana oleva ukrainalainen Alex Yarmak tunnetaan niin laulajana kuin musiikin tuottajana.

Uusi kappale on saanut nyt seurakseen myös musiikkivideon. Yhtyeen laulaja Sharon del Adel kävi kuvaamassa uuden singlen musiikkivideon Kiovassa merkittävien maamerkkien ympäristössä. Musiikkivideon ohjaajana on toiminut maineikas ukrainalainen ohjaaja Indy Hait.

Within Temptation on myös päättänyt auttaa ukrainalaisia ohjaamalla A Fool’s Parade -singlen tuotot Music Saves UA -järjestölle niin kauan kuin Venäjän jatkaa hyökkäyssotaansa.

Within Temptation on myös suuntaamassa kattavalle Eurooppaa ja Iso-Britanniaa halkovalle Bleed Out 2024 -kiertueelleen, joka polkaistaan käyntiin syyskuun 21. päivä yhtyeen kotikentällä Hollannissa. 35 keikkaa sisältävä kiertue myös loppuu Hollantiin Amsterdamin Ziggo Domelle joulukuun 6. päivä. Välissä bändi saapuu myös Suomeen, ja Within Temptation valtaa Helsingin vanhan jäähallin lokakuun 11. päivä. Liput voit ostaa täältä. Kaikki keikkapäivämäärät näet täältä.

WEBSITE | INSTAGRAM | FACEBOOK | YOUTUBE | SPOTIFY

Lähde: Ginger Vine Management & PR