Jackie’s Land julkaisi debyyttialbuminsa

MAINOS:Tiedote 29.2.2024

Pitkänlinjan rock-yhtye Jackie’s Land julkaisi debyyttialbuminsa karkauspäivänä. Albumi on pääosin yhtyeelle ominaista räväkkää rockia, jossa on sopivasti kuultavissa kunnioitus menneeseen toteutettuna kuitenkin yhtyeen omalla ja tuoreella kulmalla.

Pitkään tankkejaan täytellyt Jackie’s Land luottaa edelleen perinteisen rock ’n rollin voimaan. Nyt bändi on valmis avaamaan hanat ja täyttämään musiikinjanoisten tarpeet. Tämän energisistä live-esiintymisistään tunnetun bändin kaivo ei ole kuivumassa sillä yhtyeen vauhtia ja vaaraa sisältävä debyyttialbumi näkee päivänvalon tänään karkauspäivänä. Perinteiseen rock ’n rolliin luottava yhtye on neljän single maistiaisen jälkeen julkaissut 11 biisiä sisältävän ”Kicks ’n Thrills” pitkäsoittonsa. Vaikka jo sinkkujen avulla annettiin kuvaa levylle tulevista kappaleista, tuo kokopitkä albumi yhtyeen esittämän rockmusiikin monimuotoisuutta esille vielä astetta enemmän. Levyltä löytyy vanhan liiton kitararokin lisäksi selviä vivahteita niin punkista kuin funkistakin ja tottakai myös kaihoisa sopivan juustoinen kiintiöballadi.

“Kokonaisen albumin julkaisu on meille henkilökohtaisesti tietynlainen merkkipaalu ja sen tekeminen ollut kokemuksena hieno sekä opettavainen.” toteavat Jackie´s Landin perustajajäsenet vokalisti Ilmiö sekä kitaristi Jouni Möysä. ”Itse tykkään kuunnella levyjä kokonaisina teoksina edelleen ja siitäkin syystä sellaisen tekeminen oman bändin kanssa oli merkityksellistä.” toteaa Ilmiö.

”Vuolan Jussi V.R. Studiolla tuottajan, äänittäjän ja miksaajan roolissa oli suuressa roolissa levyn teossa ja löysi loistavasti meille sopivat soundit, vaikka biisien fiilikset ajoittain vaihtelivat yllättävänkin paljon.” kiittelee kitaristi ja yhtyeen pääasiallinen säveltäjä Jouni Möysä.

”Saatiin vielä sopivasti julkaisupäiväksi sopimaan karkauspäivä, joka tarkoittaa tietysti sitä, että seuraava levy on mahdollista saada pihalle jo ennen kuin tällä ekalla on edes ensimmäinen vuosipäivä.” naureskelee bändin rytmiryhmään kuuluvat rumpali Pekka Jokela ja basisti Fabian Korsström.

 

Tutustu yhtyeeseen lisää Facebookissa tai Instagramissa.


Lähde: V.R. Label Finland