Supreme Unbeing julkaisi uuden singlen “Hide The Beast” – mukana myös Omerta 6/12:ssa näyttelevä Dragomir Mrsic

MAINOS:Tiedote 25.11.2021

Moniulotteiseen mystiikkaan ja maskeihin verhoutunut ruotsalainen Supreme Unbeing jatkaa sinkkujen lohkomista toukokuussa ilmestyvältä kakkosalbumiltaan Enduring Physicality. Levyn ensimmäinen sinkku Face of Evil julkaistiin noin kuukausi sitten. Hide The Beast on selkeää jatkumoa edelliseen singleen niin soundillisesti kuin sanomaltaankin.

”Meillä kaikilla on sisäinen petomme, jota yritämme kovasti kesyttää, mutta loppujen lopuksi se pääsee aina valloilleen. Voimme ainoastaan tavoitella sisäistä rauhaa ja rakentaa vakaata suhdetta itseemme. Sen saavuttamiseksi meidän täytyy ymmärtää ja tuntea sisäinen hirviömme ja luottaa siihen”, bändin laulaja Zac Red avaa uuden singlen filosofiaa.

Viime vuonna julkaistu debyyttialbumi Enter Reality keräsi huomiota musiikkimediassa ja miljoonia striimejä suoratoistopalveluissa. Aikaisemmin animoituna esiintynyt bändi toimii nykyään fyysisessä olomuodossa, ja maskeilla varustetut, totuutta häikäilemättömästi julistavat profeetat ovat heränneet uudella tavalla eloon.

Supreme Unbeingin tavaramerkiksi onkin muodostumassa sanoitusten oivaltavat ja syvälliset teemat, jotka pakottavat kuuntelijan tutkiskelemaan omaa sisintään. Nämä teemat saivat myös ruotsalaisnäyttelijä Dragomir Mrsicin tähdittämään tulevan levyn sinkkujen musiikkivideoita. Muun muassa Snabba Cash (2010), Edge of Tomorrow (2014) sekä Omerta 6/12 (2021) elokuvista tunnetun näyttelijän mielestä bändin kappaleiden sanoma on niin tärkeä, ettei hän voisi olla lähtemättä mukaan.

Hide the Beastin musiikkivideota Mrsic kommentoi: ”Olen näytellyt monia rooleja niin elämässä kuin televisiossa. Näyttelijän urallani olen usein päätynyt ’tappamaan’ ihmisiä ja olen sitä kautta saanut mahdollisuuden käyttää omaa sisäistä petoani näiden roolien esittämiseen. Tällä kertaa en tiedä, kuka oikeastaan on se todellinen hirviö.”

supremeunbeing.com
facebook.com/supremeunbeing
instagram.com/supremeunbeing
twitter.com/supremeunbeing


Lähde: Ginger Vine Management & PR

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.