Sum of Seven julkaisi ”The Enemy” -singlestä musiikkivideon – mukana Joalin Loukamaa

Kuva: Sami Hinkkanen

Tiedote 11.5.2022

Aikaisemmin huikealla ”Voices” -kappaleellaan ihastuttanut turkulainen Sum of Seven julkaisi nyt toisen upean musiikkivideon kappaleesta ”The Enemy”. Videolla esiintyy myös Now United -yhtyeestä tuttu malli, laulaja ja tanssija Joalin Loukamaa.

Kuuntele single musiikkipalveluissa:
Youtubehttps://youtu.be/vyt-PEpBoBI
Bandcamphttps://sumofsevenofficial.bandcamp.com
Spotifyhttps://spoti.fi/3KoJYdQ
Apple Musichttps://apple.co/3tDv8cF
Amazonhttps://music.amazon.com/albums/B09S3WFKNW   
Tidalhttps://listen.tidal.com/album/215991786

Arin mietteitä singlestä:

”Halusimme tehdä videon jossa olisi sopivasti balanssissa soittoa ja lyriikkaan sopivaa tarinaa. Alun perin tämän piti olla puhtaasti soittovideo, mutta löysimme kuvauskohteen jossa inspiroiduimme miettimään myös tarinaelementin lisäämistä videoon. Joalin Loukamaa teki upeaa työtä edellisessä videossamme ja tiedustelimme lähtisikö hän mukaan projektiin. Onneksemme hän suostui, ja ylitti jälleen odotukset. Saimme Sakuvisualsin Saku Suomisen ohjaamaan ja tekemään taikojaan kameran taakse ja meillä oli älyttömän hauskaa kuvauksissa. Videon ja kappaleen tunnelma tukevat toisiaan juuri oikein ja lopputuloksesta ei voi olla kuin ylpeä.”

”The Enemy on yksi raskaimmista kappaleista jonka olemme toistaiseksi säveltäneet. Se alkaa aggressiivisesti ja etenee nopealla temmolla alusta loppuun. Intron räjähtäessä käyntiin, sitä tietää että nyt ollaan menossa johonkin lujaa. Vokaalimelodioiden astuessa esiin, kappale kuitenkin osoittaa suunnan, jollaista kuulija ei taatusti osaa ennakoida, pitäen kuitenkin yllä biisin vahvaa poljentaa. Juuri tästä yllätyselementistä löytyy mielestäni kappaleen sydän. Biisissä on yksi parhaista säveltämistämme melodiapätkistä ja Markon huikea vokalisointi kruunaa kokonaisuuden. Lyriikat kertovat vapautumisesta, voittamisesta ja selviytymisestä, samalla kuitenkin viitaten näiden epävarmuuteen tai tulkinnan epäselvyyteen. Kappaleen sanoman voi tulkita positiivisen voimaannuttavana kertomuksena, mutta myös ahdistavan harhaisena illuusiona.”

 

1. The Enemy
Singlen kansi: Aki Niemi

Kokoonpano:
Ari Lempinen – kitara, taustalaulu
Esa Lempinen – koskettimet
Rasmus Raassina – Rummut
Harri Annala – kitara
Miika Erkkilä – basso
Marko Loukamaa – laulu

https://www.sumofsevenofficial.com
https://www.facebook.com/sumofsevenofficial
https://www.instagram.com/sumofsevenofficial
https://sumofsevenofficial.bandcamp.com


Kuva: Sami Hinkkanen
Lähde: Inverse Music Group

 

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.