Vaihtoehtometalliyhtye Medeia palaa keikkalavoille syyskuussa

Tiedote 5.6.2023

Vaihtoehtometalliyhtye Medeia palaa keikkalavoille syyskuussa. Kotimaisen raskaan musiikin tinkimättömiin nimiin jo vuodesta 2002 kuulunut yhtye käynnistää ”The Matriarch Tour” -nimeä kantavan 20-vuotisjuhlakiertueensa perjantaina 1. syyskuuta kotikaupunkinsa Tampereen Yo-talolta. Myös Turun, Helsingin, Porin ja Lahden kattavan kiertueen liput ovat myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

Seuraajaa vuoden 2019 mestariteokselleen ”Xenosis” parhaillaan työstävä yhtye odottaa innolla tulevaa kiertuetta: ”Matriarkan paluu lavoille! Viime vuonna ei valitettavasti päästy toteuttamaan 20v kiertuetta, kun koronan jäljiltä oli kaikki paikat buukattua parilta edelliseltäkin vuodelta täyteen, mutta nyt vahvempana kuin koskaan 20+1v Medeia.

Medeia – The Matriarch Tour

Pe 1.9. Yo-talo, Tampere
La 2.9. Logomon Teatro, Turku w/ Nicole
Pe 8.9. On The Rocks, Helsinki w/ Nicole
La 9.9. MonoMassive – Annis, Pori
La 16.9. Möysän Musaklubi, Lahti w/ Rytmihäiriö, Hyljätyt

LIPUT
Myynnissä kunkin keikkapaikan omissa lipunmyyntikanavissa.

www.medeiaband.com
www.fullsteam.fi


Lähde: Fullsteam

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.