Pop metal -yhtye Segmentia julkaisi toisen singlensä ”Alone” tulevalta EP:ltä

Kuva: Aarni Visuals
MAINOS:


Tiedote 3.10.2022

Seinäjoelta lähtöisin oleva pop metal -yhtye Segmentia pystyttää raskaan musiikin perustuksille popahtavat kattorakenteet. Ensimmäisen julkaisunsa vuonna 2019 tehnyt yhtye valmistautuu julkaisemaan toista EP:tään, jolta kappale ”Alone” on järjestyksessään toinen singlelohkaisu ja samalla EP:n nimikkobiisi.

Alonen äänimaailmassa liikutaan syy ja seuraus – tunnelmissa. Biisin suoraviivainen ja jämäkkä rymistely kohtaa hetkittäin sinfoniset ja melankoliset notkelmat. Kappale tuo esiin Segmentian energisemmän ja mahtipontisemman puolen, siinä missä aiemmin julkaistu single ”Forget Me” edustaa bändin rauhallisempaa osastoa.

”Alone kertoo ihmisen tarpeesta olla yksin silloin, kun ei osaa olla yksin. Ripustaudutaan kuin hukkuva muihin ihmisiin ja ihmissuhteisiin. Eipä aikaakaan, kun suhteen polttomoottoria pyörittää jatkuva riitely”, yhtyeen rumpali Jere Luokkamäki taustoittaa lyriikan sanomaa.

Kappaleen videomateriaalin pohjana toimii yhtyeen promo-kuvasto, josta vastaa seinäjokinen Aarni Visuals. Videon tuotti yhtyeen vokalisti Kansana.

”Alone säestää sitä hetkeä, kun ihminen lopulta uskaltaa kohdata itsensä ja ymmärtää, että on tullut aika elää yksin, itselleen. Biisi huokuu sitä voimaa, jonka valjastaa käyttöönsä tuona hetkenä”, Kansana kuvailee.

Segmentian ”Alone” -EP ilmestyy kuluvan vuoden lopulla.

Segmentian tulevat keikat:
5.11. Bar Base, Helsinki
12.11. Maanalainen, Tampere

Segmentia on:
Basso – Matti Siekkinen
Kitara – Arttu Vainiola
Laulu – Kansana
Rummut – Jere Luokkamäki

https://www.facebook.com/8egmenti4/
https://www.instagram.com/segmentia/


Kuva: Aarni Visuals
Lähde: Segmentia

 

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.