Paskamyrsky-yhtyeen ensimmäinen single “Paha Olo” kuunneltavissa

MAINOS:Kotimainen Paskamyrsky-yhtye on julkaissut ensimmäisen singlensä “Paha Olo”.

Yhtye kertoo itsestään seuraavaa:

“Nyt oli aika pistää tämä kauan mielessä kytenyt idea bändin muotoon ja kaivaa mielen syövereistä inspiraatiota kasvattaneet sanoitukset päivänvaloon. 

Homman nimi on jonkinlainen rockin, grungen ja punkin mutaatio..vaikee lähteä näitä genrejä tarkemmin lokeroimaan ja antaa musiikin puhua puolestaan. 
Me halutaan tuoda Suomen musaskeneen vähän..no sitä paskamyrskyä! Eli sellasta rosoisen likaista asennetta, mutta tärkeetä sanomaa myös sen mukana. 

Ei todellakaan liian sliipattua ja siloteltua meininkiä ja siitä esimakua antaa tämä uusi singlejulkaisu, joka tuskin ainakaan radiokanavia ihastuttaa liikaa.
Ei suoraan voi sanoa että tämä ois kantaaottava bändi, mutta asiaa meillä on ja välillä erittäin vakaavaakin sellaista. Me halutaan tällä musiikilla saada ihmiset ajatteleen, 
kyseenailaistamaan, sekä avaamaan silmiä ja näkemään niitä ongelmakohtia, joihin pitää reagoida. Muuten ne kasvaa ja kasvaa entisestään.   
Samaan aikaan kuitenkin pohjalla on hyvä fiilis tähän tekemiseen ja minkäänlainen viha ei ole tässä se polttoaine. 
Se ei ole kuin kuluttavaa ja kääntyy ajan kanssa itseään vastaan. “
Kappaleesta Paskamyrsky kertoo:
Tämän biisin aihe liittyy kiusaamiseen ja siihen kuinka sen taustalla on aina jokin syvempi syy kiusaajalla/kiusaajilla.Eli esim. tarve purkaa sitä pahaa oloa toisiin ihmisiin, jotta se oma olo helpottais. Eihän se sillä helpota, mutta saa sillä
kyllä jonkun muunkin voimaan huonosti ja todennäköisesti omakin pahenee entisestään.
Meillä Suomessakin on surullisia esimerkkejä siitä mihin se voi pahimmillaan johtaa. Ja kiusaamiseen ON PAKKO puuttua paljon herkemmin, eikä vähätellä sitä millään tapaa.

Se on kuitenkin paljo isompi ongelma, kuin mitä ymmärretään. Kouluissa vähätellään kiusaamista ja se on harmillinen fakta.
Eli iso ja entisestään kasvava yhteiskunnallinen ongelma, jonka täytyy muuttua ja se tehtävä on aikuisten vastuulla lähtökohtaisesti.
Ja myös sivullisten, jotka sitä näkee, mutta sulkee silmät siltä. Siinä usein on taustalla pelko siitä että joutuu itse kiusatuksi tai ulos jostain “porukasta” mihin haluaa kuulua.
Niin ja lopuksi pakko sanoa että on hyvä muistaa että kiusaaminen ei ole ainoastaan lasten ja nuorten ongelma. Paljon on myös aikuisten välistä kiusaamisesta,
joka tuntuu omalla tapaa olevan melkeen tabu, josta ei puhuta.
Siinäpä vähän ajatuksia aiheesta.

Eka levy ilmestyy tämän vuoden puolella vielä ja siellä on luvassa lisää tätä niille joiden korvia meno miellyttää.
Eikai tähän muuta lopuksi tarvi sanoa kuin että LET THE SHITSTORM RISE!

Spotifysta tämä single löytyy 16.elokuuta ja tuloillaan on myös musiikkivideo tästä.
Paskamyrsky löytyy somestakin ja hiljalleen alkaa tippumaan lisää materiaalia ja sisältöä eli kannattaa kuunnella, seurailla ja tykkäillä niin pysyy kartalla missä mennään.”

Kuuntele kappale:
Yhteen linkit:
Lähde: Paskamyrsky