Tuore metallilupaus Lastout valmistelee debyyttialbumiaan

Kuva: Lastout
MAINOS:Tiedote 15.3.2024

Ranka Kustannukselle kiinnitetty Lastout julkaisi tänään tulevan debyyttialbuminsa ensimmäisen singlen “Irate”. Kuuntele single alta:

Kuuntele single musiikkipalveluissa: https://lnk.to/24L6tH

Lastout on Tampereelta ponnistava lukioikäisistä nuorista koostuva metallibändi, jonka ensimmäiset omat julkaisut ovat herättäneet paljon kiinnostusta Suomen metalliskenessä sekä keränneet isoja katsojamääriä Youtubessa. Bändin (ja sen jäsenten) nuoresta iästä huolimatta, he ovat ennättäneet solmia ensimmäisen levytyssopimuksensa Ranka Kustannuksen kanssa, managementsopimuksen Backbone Managementin kanssa, sekä haalia astetta kovempia keikkoja; viisikko oli muun muassa lämmittelemässä Ville Valoa hänen luotsaamallaan uudenvuoden Helldone Festivalilla Helsingin Tavastiaklubilla, ja heidät nähdään myös mm. Blind Channelin Nokia Arenan keikalla huhtikuun lopussa. “Irate” on valmisteilla olevan debyyttialbumin ensimmäinen single.

Irate on sellainen kappale, johon on laitettu paljon omia tunteita. Se on vihainen ja henkilökohtainen. Biisi on siinä mielessä hieno, että joka kuuntelukerralla siitä voi löytää jotain uutta ja se tuntuu kokonaisuutena todella kiehtovalta. Haluttiin tuoda kappaleeseen myös jonkin sortin houkuttelevaa unisuutta ja tyyneyttä ja vastapainoksi antaa raakuutta ja raivoa”, kuvailee Lastout ja jatkaa:

Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstä Ranka Kustannuksen kanssa, emmekä malta odottaa tulevaa. Tavoitteenamme on jättää ainutlaatuinen ja omaperäinen jälki metalliskeneen.

1. Irate

Keikat:

22.03.2024 Tampere, Tullikamari w/ Mokoma
23.03.2024 Seinäjoki, Rytmikorjaamo w/ Mokoma
19.04.2024 Jyväskylä, Lutakko w/ Mokoma
27.04.2024 Tampere, Nokia Areena w/ Blind Channel
17.05.2024 Tampere, Yo-talo w/ Block of Flats
05.06.2024 Yksityistilaisuus
07.07.2024 Turku, Ruisrock

https://www.facebook.com/lastoutband
https://www.instagram.com/lastoutband
https://www.youtube.com/@LASTOUTOFFICIAL
https://open.spotify.com/artist/7vQfNVb9azE2sgkWDOCUd2


Kuva: Lastout
Lähde: Ranka Kustannus

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.