Italialainen Miara julkaisi uuden singlen “Hungering Inside”

MAINOS:

Tiedote 5.10.2023

Italialainen melodista death metallia soittava Miara julkaisi uuden singlen Hungering Inside. Kappale on otettu yhtyeen samannimiseltä tulevalta debyyttialbumilta, joka julkaistaan 17. marraskuuta 2023 suomalaisen Inverse Records-levy-yhtiön kautta. Miaran musiikkia luonnehtii voimakas, moderni soundi, johon on vaikuttanut melodiset konnotaatiot tyypillisestä pohjoismaisesta musiikkiskenestä.

Kuuntele tuore single: https://push.fm/fl/miara-hungering

Bändi kommentoi:
“Hungering Inside on voimakas ja rytminen metallibiisi ylikuormituksen tunteesta ja siitä, että maailman paino on harteillasi.” 

 

 

Miara perustettiin vuonna 2022 Bolognassa, Italiassa. Projekti syntyi Antonio Grillon (kitara) ja hänen veljensä Francescon (basso) ideasta. Pandemian aikana Antoniolle tuli tarve antaa ääni epävarmuuden ja avuttomuuden tunteelle, jota maailma kävi läpi tuohon aikaan. Veljekset äänittivät ensimmäisen singlen “Ascending to Second Life”, joka julkaistiin helmikuussa 2022 ja sai heti erittäin positiivista palautetta online-alustoilla.
“Melodic death metal” -genreen sijoittuva yhtye täydentyi vuonna 2023, kun siihen liittyivät Ruben Sanchez (kitara), Guido Romano (rummut) ja Markus Kristofferson (laulu). He aloittivat heti työskentelyn ensimmäisen albumin “Hungering Inside” parissa, jossa on tyypillisiä Göteborgin soundin kovaa ja melodista riffiä.
Toukokuussa 2023 he olivat Wacken Metal Battlen finalisteja.
Miara julkaisee debyyttialbuminsa Hungering Inside 17. marraskuuta 2023 suomalaisen Inverse Records -levy-yhtiön kautta.


­
Miara – Hungering Inside (albumi 2023)
Biisilista:
1 – Hungering Inside
2 – You Still Remain
3 – The Gate of Hell
4 – Fit Into the Mold
5 – Save Me
6 – Broken Bond
7 – My Will Dominates
8 – Trying
9 – Honesty Is a Dream
Sävellys: Antonio Grillo,
Sanoitus: Markus Kristoffersson.

Kokoonpano:
Antonio Grillo – kitara
Ruben Sanchez – kitara
Francesco Grillo – basso
Guido Romano – rummut
Markus Kristoffersson – laulu

Linkit:

https://miara.bandcamp.com
https://www.facebook.com/miaraband
https://www.instagram.com/miara_official_band


Lähde: Inverse Records