Slash the Smile julkaisi uuden, raivokkaan singlen – kuuntele ”Modern Martyrs”

Kuva: Nina Ihanamäki

Tiedote 26.11.2022

Jyväskylässä vuonna 2018 perustettu metalliyhtye Slash the Smile julkaisi 25. marraskuuta uuden singlen, joka kantaa nimeä ”Modern Martyrs”. Kappale on huumorilla höystetty kannanotto nykyisin vallalla olevaa mielensäpahoittamisen kulttuuria vastaan. ”Modern Martyrs” ruotii aihetta raivokkaan ja intensiivisen musiikin säestyksellä.

Spotify: https://open.spotify.com/track/6Qsh4CHCBToq4msBjqolEx

Kappaleen idea juontaa juurensa aikaan ennen bändin syntymää.

”Biisillä on mielenkiintoinen tausta, sillä kirjoitin ensimmäisen version jo vuonna 2017 ennen Slash the Smilen perustamista. (Laulaja) Sakun kanssa työstimme tästä kappaleesta raakileen nimeltä Talking Politics, jota myös esitimme useilla keikoilla bändin alkutaipaleella”, sanoo kitaristi Sampo Soininen.

”Biisistä jäi kuitenkin fiilis, että siitä saisi enemmänkin irti ja päätimme jamitella bändin kesken. Kappaleeseen tulikin roimasti lisää tempoa ja aggressiivisuutta sekä kokonaan uusi C-osa, joka on kappaleen selkein koukku. Kun Saku vielä päivitti sanoitukset, nykymuotoinen Modern Martyrs saatiin valmiiksi”.

Kappale on saatavilla kaikissa varteenotettavissa striimauspalveluissa. Kappaleen on miksannut ja masteroinut Konsta Vehkala (mm. Psychework).

Slash the Smile päättää vuoden 2022 syyskiertueensa Saarijärven Nuorisotalolla 16.12. Yhtyeen lämmittelijänä toimii tuore keskisuomalainen metalliyhtye Curse of Paranoia.

Facebook: https://www.facebook.com/SlashtheSmileBand/
Instagram: https://www.instagram.com/slashthesmile_band/
TikTokhttps://www.tiktok.com/@slashthesmile_band
Spotifyhttps://open.spotify.com/artist/1ufY6ecPSbC2pKKxlhJKdb
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UC71Zbc3LgBN4NjdDrrH4ARA


Kuva: Nina Ihanamäki
Lähde: Slash The Smile

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.