Chester Doom julkaisi “Not Far Behind” – singlen inspiroi Ukrainan kansan sitkeys

Tiedote 4.4.2023

Chester Doom, nouseva rock-yhtye Halifaxista, on juuri julkaissut uusimman singlensä “Not Far Behind”, joka lupaa olla hitti musiikin ystävien keskuudessa ympäri maailmaa.

Laulun kirjoitti alkuvuodesta 2022 laulaja Josh Best, kun hän toipui Covid-19:stä ja seurasi Ukrainan sodan tapahtumia. Bestin inspiraationa oli Ukrainan kansan joustavuus, sillä he kohtasivat valtavia vaikeuksia mutta pystyivät silti pitämään kiinni toivosta.

“Not Far Behind” -elokuvassa Best kanavoi toivon ja joustavuuden tunteen ja kutoo voimakkaan ja tunteita herättävän tarinan sinnikkyydestä vastoinkäymisissä. Kappale on kommentti ihmishengen voimasta ja muistutus siitä, että vaikka asiat näyttäisivät kuinka synkältä, emme ole koskaan todella yksin.

Voimakkaalla rytmillä, huiman laululla ja unohtumattomalla koukussa “Not Far Behind” resonoi kaikenikäisille ja -taustaisille yleisöille. Kappale esittelee Chester Doomin tunnusomainen soundi, sekoitus klassista rockia ja modernia vaihtoehtoa, joka on voittanut heidän fanejaan ympäri maailmaa.

Uudesta julkaisusta puhuessaan Chester Doomin vokalisti Josh Best sanoi: “Tämä kappale on minulle todella henkilökohtainen, ja uskon, että se puhuttelee monia ihmisiä, jotka ovat käyneet läpi vaikeita aikoja. Halusimme luoda jotain, joka nostaisi ihmiset ylös. ja muistuta heitä siitä, että he eivät ole yksin. Olen todella ylpeä siitä, miten se kävi, enkä malta odottaa, että ihmiset kuulevat sen.”

“Not Far Behind” on nyt saatavilla kaikilla tärkeimmillä suoratoistoalustoilla, ja Chester Doom esittää uuden singlen tulevilla keikoilla ja festivaaleilla eri puolilla Kanadaa. Ainutlaatuisella soundillaan ja voimakkaalla viestillään Chester Doom on bändi, jolla on varmasti pysyvä vaikutus musiikkimaailmaan.

Lähde: Collapse Agency

Website | + artikkelit

Heavyn moniottelija, vapaa-ajattelija, satanistisuvakki ja humanisti. Metallin maku suussa on vahvasti black-painotteinen, vaikka Judas Priest on se suurin rakkaus. Suunnittelen ja ylläpidän Luolan nettisivua ja brändi-ilmettä. Kirjoitan artikkeleita, arvioita, uutisia ja haastatteluja sekä kuvaan keikat ja festarit. Odotan, että Martti Servo tekisi joskus metallialbumin.

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.