Slash The Smile aukaisi debyyttialbuminsa julkaisuprosessin vauhdikkaan väkivaltaisella “Terror Error SMiLE!!” -sinkulla

Kappaleen musiikkivideolla Jyväskylän kaupungintalo räjäytetään maan tasalle

MAINOS:Tiedote 24.11.2023

Vuonna 2018 Jyväskylässä perustettu Slash the Smile uhmaa musiikillisia normeja energisellä genrejä yhdistelevällä saundillaan. Bändin live-esiintymiset ovat arvaamattomia vuoristoratamaisia matkoja, jotka heijastelevat yhtyeen sarjakuvamaista fiktionaalista taustatarinaa. Yhtyeen tavoite on luoda musiikkia, jota ei aiemmin ole tehty sekä luoda ainutlaatuinen musiikillinen kokemus, joka kuljettaa kuulijat vaihtoehtoiseen todellisuuteen. Slash the Smile ei ole vain yhtye vaan arvoituksellinen matka kartoittamattomille äänimaisemille.

Ensi keväänä julkaistavan  -We All Smile- -debyyttialbumin ensimmäisenä makupalana yhtye tarjoilee hurjalla vauhdilla käyntiin polkaistavan Terror Error SMiLE!! -singlen, jonka musiikkivideolla mennään kieli poskessa ja yhtyeen tapaan hymy herkässä!

”Biisimme ovat olleet aikaisemmin hyvin polveilevia – useita eri osia ja valtava määrä riffejä! Terror Error SMiLE!! on tästä poikkeus, sillä periaatteessa biisi sisältää vain yhden riffin, jota varioidaan eri tavoilla. On opettavaista tehdä asioita eri tavoin, joskus vähemmän on enemmän!

Tämä kappale tehtiin osittain kieli poskella ja reilusti överisti. Lyriikat ovat melkoista kukkoilua ja uhmakkuutta, joka myös kuvaa bändiämme hyvin. Uskomme itseemme ja musiikkiimme 100-prosenttisesti, mutta emme ota itseämme liian vakavasti. Erityisesti metallipiireissä tuntuu, että bändit ovat tosi sliipattuja ja kaikki yrittävät olla coolimpia kuin muut. Meidän mielestämme itseironia saa kukkia, ja olemme muutenkin melko anti-rokkistaroja”, Slash The Smile niputtaa.

Kappale sai seurakseen bändin luottokuvaaja Jesse Liimataisen kanssa tehdyn musiikkivideon, jossa seikkaillaan mielisairaalassa ja räjäytetään Jyväskylän kaupungintalo maan tasalle. Video jatkaa Slash The Smilen fiktiivistä tarinaa aikaisemmista julkaisuista. Tarinaan kuuluvat The Recruitment -kappale, Slashing Smiles -musiikkivideo sekä nyt julkaistu Terror Error SMiLE!!. Tarina ei kuitenkaan ole loppumassa tähän, vaan jatkoa on luvassa lähiaikoina.

Tulevat keikat:
30.11.2023 Bar Loose, Helsinki
19.1.2024 Bar 15, Seinäjoki
5.4.2024 Ilokivi Venue, Jyväskylä

SLASH THE SMILE | FACEBOOK | INSTAGRAM | YOUTUBE | SPOTIFY


Lähde: Ginger Vine Management & PR