Ilmainen Raamattukurssi ja Christ’s Thorn julkaisivat “Ristinmerkki” -split EP:n

MAINOS:Tiedote 2.1.2023

Ilmainen Raamattukurssi ja Christ’s Thorn julkaisivat “Ristinmerkki” -split-EP:n. Levy on tummanpuhuva black metalia ja perinteistä kirkkomusiikkia yhdistelevä mukaelma lähes kaikille suomalaisille tutusta evankelisluterilaisesta jumalanpalveluksesta.

Ilmainen Raamattukurssi on yhden miehen black metal -sooloprojekti, joka vastaa EP:n raskaammasta osastosta. Musiikissa yhdistyvät black metalille ominaiset särötetyt tremoloriffit ja kirkkomusiikista tutut urkutunnelmoinnit.

Christ’s Thorn on samaten yhden miehen sooloprojekti, joka vastaa EP:n välisoitoista. Christ’s Thornin kappaleet ovat perinteisempää hengellistä musiikkia kirkkouruilla säestettynä, jykevän miesäänen siteeratessa Raamatun tekstejä.

“Ristinmerkin” tavoite on esittää perinteinen jumalanpalvelus yrmyimmällekin metallimiehelle sopivassa muodossa – tunnelmallisesta osastosta kuitenkaan tinkimättä.

Levyn digitaalisesta julkaisusta vastasi Savo-Karelian Productions.
Bandcamp:

Lähde: Savo-Karelian Productions
+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.