Jyväskyläläislähtöinen metalliyhtye Terromania julkaisi debyyttialbuminsa “Nyctophobicin” yhdysvaltalaisen Ripple Musicin kautta

Valokuva: Valtteri Lahikainen AKA "Diltteri"
MAINOS:

Tiedote 17.11.2023

Terromania kuvailee debyyttialbumiaan äärimmäisen vahvaksi pohjaksi tulevaisuudelle. “Albumi on loistava pohja meidän uralle. Siinä on vähän kaikenlaista raskaista riffeistä hentoihin C-osiin ja tilutilusoolot” -kertoo yhtyeen kitaristi ja perustajajäsen Antti Saarinen.

“Arvostetaan niin paljon DIY-meininkiä, että pakko se oli niin tehdä”

“Nyctophobic” on tehty 95% itse. Levyn on äänittänyt, miksannut, masteroinut ja tuottanut yhtyeen basisti ja kosketinsoittaja Aleks Toppari apunaan perustajajäsenet Antti Saarinen ja laulaja Julius Silvennoinen. “Arvostetaan niin paljon tätä DIY meininkiä, että pidettiin homma sellaisena. Apuja on saatu tietysti ulkopuolisilta, kuten Jyväskylä Rock Academyltä ja ystäviltä. Ensimmäisen singlen musavideon kuvasi Eero Vehniäinen ja editoi Andre Rodriquez, levyn on kuunnellut läpi useat muusikkoystävät”, kommentoi yhtyeen perustajajäsen ja laulaja Julius Silvennoinen.

Terromanian suurimpiin idoleihin kuuluu Lordi, Ghost, One Morning Left, Van Halen ja Electric Callboy, mutta albumilla on mahdollista kuulla myös modernin popin ja jopa jazzin sävyjä. “Ei pelätä testailla kaikkea, mikä mieleen juolahtaa. On aika tylsää, jos menisi vaan normien mukaan eikä yhtään pitäisi hauskaa” -päivittelee yhtyeen perustajajäsen ja kitaristi Antti Saarinen.

Kokoonpano:

  • Julius Silvennoinen: laulu
  • Antti Saarinen: kitara & taustalaulu
  • Jyri Kuntsi: kitara & taustalaulu
  • Miro Siljamäki: rummut
  • Aleks Toppari: basso, syntetisaattori & ohjelmointi

 

Linkit:

https://linktr.ee/terromania


Lähde: Inverse
Valokuva: Valtteri Lahikainen AKA “Diltteri”