Lazy Bonez julkaisi uuden singlen – videolla pelleilee itse Jorma Uotinen

Kuva: Lazy Bonez

Tiedote 28.5.2022

Kuopiolainen melodisen heavy metalin/AOR:n lähettiläs Lazy Bonez on julkaissut ensimmäisen näytekappaleen nimeltään ”Shield of Pride” myöhemmin ilmestyvältä neljänneltä albumiltaan. Ville Lipiäisen biisiin ohjaaman musiikkivideon päärooleissa nähdään yhtyeen laulaja Tommi ”Tuple” Salmela sirkustirehtöörinä sekä professori Jorma Uotinen sirkuspellenä.

”Shield of Pride kertoo tarinan sirkuspellestä, joka yleisön edessä on roolinsa vanki, mutta takahuoneessa hän voi riisuutua niin maskistaan, vaatteistaan kuin roolistaankin. Kirjoitetun tarinan voi sijoittaa myös sosiaaliseen mediaan, missä ihmiset tuovat esille asioita omasta elämästään ainoastaan positiivisessa valossa, vaikka on itsestäänselvää, että elämässä tapahtuu paljon muutakin ei niin kivaa. Itseään korostavien julkaisujen taustalla onkin usein herkkä ja haavoittuva sielu, joka haluaa suojella ylpeyttään näkymättömällä kilvellä”, yhtyeen basisti Jaakko Kauppinen taustoittaa kappaleen sanoituksia.

Kansitaide: Jussi Hevander

Lazy Bonez keikoilla seuraavasti:
2.7. Lankafest, Puolanka
7.7. Lammen Loiskeet, Kajaani
29.7. Kuopio Rock, Kuopio
10.9. Ravintola Ottopoika, Kuopio

Kokoonpano:
Tommi ”Tuple” Salmela – laulu
Heikki Polvinen – koskettimet
Topi Kosonen – rummut
Jaakko Kauppinen – basso
Mikko Niiranen – kitara
Markku Mähönen – kitara
Janne Tolsa – koskettimet (sessio)

http://www.lazybonez.fi/
https://www.facebook.com/LazyBonezOfficial
https://www.instagram.com/lazybonezfinland/
https://sptfy.com/LazyBonez


Kuvat: Lazy Bonez ja Jussi Hevander
Lähde: Metal Asylum Promotions

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.