Battle Beast julkaisi uuden singlen ja musiikkivideon “Where Angels Fear To Fly”

MAINOS:Tiedote 7.1.2022

Suomen menestyvimpiin metalliyhtyeisiin lukeutuva Battle Beast julkaisi uuden singlen Where Angels Fear to Fly. Voimakas kappale on kolmas single Battle Beastin kuudennelta Circus of Doom -albumilta, joka julkaistaan kahden viikon kuluttua 21.1.2022.

Where Angels Fear to Fly syntyi kiitollisuudesta heitä kohtaan, jotka ovat jo sukupolvien ajan panneet epätasa-arvoistavia rakenteita säröilemään. Kappaleen innoittajina toimivat isovanhempamme sekä muut sisukkaat ja rohkeat edelläkävijät, jotka ovat taistelleet tasa-arvoisemman yhteiskunnan puolesta, ja tehneet maailmasta paremman paikan meille kaikille. Biisi on omistettu jokaiselle, joka on törmännyt vähättelyyn, syrjintään, epäreiluihin esteisiin tai ennakkoluuloiseen kohteluun. Se on kirjoitettu voimakappaleeksi kaikille, jotka joutuvat kamppailemaan tullakseen kuulluiksi ja saadakseen arvostusta, joka kuuluu ihan jokaiselle”, kertoo kosketinsoittaja Janne Björkroth, joka on kahden edellisen levyn tapaan tuottanut, miksannut ja äänittänyt myös tulevan albumin.

Kappaleelle julkaistiin samalla musiikkivideo, jonka on ohjannut Markus Nieminen.

Kuuntele single Where Angels Fear to Fly

https://open.spotify.com/track/4Ytkv0PncFeYbkJ58N9J3I?si=248262bf1ba9498e

Lokakuussa julkaistu ensimmäinen single Master of Illusion on ehtinyt rikkoa miljoonan katselukerran rajan Spotifyssa sekä YouTubessa, ja kappale on noussut lukuisten radiokanavien soittolistoille.

Battle Beastin edellinen albumi No More Hollywood Endings julkaistiin 2019. Albumi meni suoraan Suomen listaykköseksi, ja sijoittui korkealle myös monissa muissa Euroopan maissa. Lisäksi yhtye palkittiin levystä Vuoden Metalli -Emmalla. Battle Beast on kerännyt yli 200 miljoonaa toistokertaa internetin suoratoistopalveluissa sitten vuoden 2011 debyyttilevyn.

http://www.battlebeast.fi/
https://www.facebook.com/battlebeastofficial/
http://twitter.com/battlebeast
http://instagram.com/battlebeastband
https://www.youtube.com/battlebeastband
http://www.nuclearblast.de/battlebeast


Lähde: Frontier Promotion

+ artikkelit

Metalliluolan uutistoimitus. Tällä hetkellä uutisia ja tiedotteita julkaisevat Ville Krannila, Pete Alander, Mikko Huuhka ja Joni Renko.